July 19, 2024

Keményen zúzódott a chanel rózsaszín gumi bársony köröm színe

Chanel Pink Gumi
A Chanel körömlakk neve rózsaszín gumi …

Piszkos! Úgy érzem, mint egy perv minden alkalommal, amikor azt mondom. Rózsaszín gumi, rózsaszín gumi, rózsaszín gumi.

HIRDETÉS

Pink Rubber (say it one more time) is from the Chanel winter collection, and it’s $28, limited edition and really friggin’ cool. Azt hiszem, ez az egyik legmenőbb dolog, amit Chanel sokáig tett.

Szóval … miért hívják rózsaszín gumi? Nos, azt hiszem, ez a cél miatt van. Afarból úgy néz ki, mint egy nagyon tipikus matt, de ha felkelnek igazán szorosan, úgy néz ki, mintha a körmöket olvadt latex HÉA-ban mártottam volna.

Ne vegye el semmit a Matte körömlakkoktól, mert néha szeretem őket, de néhányan úgy tűnnek, dunno … mintha túl alapulnak. mint a beltéri ház festék. Rózsaszín gumi, bár enyhe fényes, így nem teljesen lapos.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

És csak abban az esetben, ha kíváncsi vagy, nem, nem érzi gumi.

Um … miért is hangzik Hella piszkosnak? LOL! Szerezd meg az elmédet az ereszcsatornából, Karenból.

Azt hiszem, a szín úgy néz ki, mint egy baba rózsaszín a palackban, de úgy néz ki, mint egy könnyű pasztell rózsaszínű korall a körmökön (három kabátot viselek ezeken a képeken).

Az IT KINDA SORTA Flamingo tollakra emlékeztet, és tudod, hogyan vagyok a flamingókhoz kapcsolódó bármihez. Szeretem őket.

Két kabát Chanel Rózsaszín gumi
Ami a kopás időt illeti, azt hiszem, rendben van, de nem nagyszerű. Rózsaszín gumit alkalmaztam, mielőtt az előfeltételes hálagasszaládi házimunkát csináltam, és ténylegesen észrevettem néhány zsetont a következő napon, így eltávolítottam, és újra alkalmaztam a friss maniokat, amit a képeken viselek. Eddig olyan jó, mint 48 óra múlva, és nem használok egy bázis vagy felső kabátot.

A hitelhez a szín nem igazán mutatja a zsetonokat olyan könnyen, mint a sötétebb színek, így jó.

A palackot, a rózsaszín gumi (piszkos!) Úgy tűnik, hogy alapvető lenne, de a cél sok hűvösebbé teszi. Még általában nem vagyok sápadt rózsaszín lengyeles, mert a legtöbbjük könnyekbe került (sok zöldséget és blues-t viselek), de szeretem a rózsaszín gumi …

HIRDETÉS

Haha, sajnálom, hogy a név soha nem öregszik.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.