July 19, 2024

#Fancyladythings: Christian Louboutin Goldissima Gloss

Christian Louboutin Goldissima
A #fancyladythings Land, ez tökéletesen elfogadható az Ön számára – valójában, bátorítod – hogy hordozzon egy puszta $ 85 meztelen peachy aranyfényt a Goyard táskádban.

Christian Louboutin’s limited edition six-piece Metalinudes Loubilaque Lip Lacquer in Goldissima came out with a six-piece shimmery metallic collection last summer that included three $85 Lip Lacquers (also known as “glosses”) and three $50 nail polishes. Annak ellenére, hogy Goldissima egy nyári indítás volt, egész évben viselhető, különösen, ha ebben az évben az ünnepekre Bali felé tart. Szóval yay erre.

HIRDETÉS

Ó, még mindig elérhető számlálókon és online.

Ó, hai!
Every #FancyLady needs at least one luxe lip gloss in her collection, and while a nude $85 golden peachy pink gloss would be cray-cray in the regular word, in #FancyLadyThings Land, this one is pretty fabulous.

Ez kényelmes, nem ragadós és hidratáló, és nincs semmiféle szemcsés az Aranygyöngyben, ami olyan kulcsfontosságú a költségvetésben, ugye?

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Annak ellenére, hogy Goldissima nem érzi magát ragadósnak, a képlet a vastagabb oldalon van. Azt mondanám, hogy még vastagabb, mint egy Mac Lipglass. Ez gyakorlatilag ragasztott az ajkára. Körülbelül három órát kapok, ha önmagában vagy négy órán keresztül viselek egy ajakbélés tetején.

Goldissima!
The gloss is indubitably high quality, but you’re clearly also paying for the name — Christian Louboutin, maker of those famously expensive red-soled shoes — and the fancy packaging. Louboutin “Presents” Goldissima egy jelentős fekete dobozban, amely a logóval bélyegzett, és bélelt bársonyba bélelt, és a fényes csövet a hableány mérlegek emlékezésére emlékezik …

Még a doboz is képzelet

Részletek, részletek

HIRDETÉS

Az arany sapka úgy néz ki, mintha kincset talált a Art Deco korszakból, és félig vártam, hogy a valódi fém, de sajnos … Műanyag. A kupak tetején van egy hurok is, amelyen keresztül a puszta aranyszalagot szál, amely a fényességgel jön, amit feltételezek, hogy sokkal könnyebben lóghat a fehér lambó visszapillantó tüköréből A Budding Sports Automobile Gyűjteményed.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.