July 19, 2024

Egy Unsung Hero: A Tweezerman 15x nagyító tükör

megtalálja és törölje az utolsó gazember ebéd hölgy haját.
Yo, kapjuk ezt egyenesen. Ha te vagy az a személy, aki 45 percet töltesz minden este minden este töltött minden póruson egy nagyító tükörben, messze, messze van a 30 dolláros tweezerman vezetett 15x-es világított tükörtől, mert soha nem akarja elhagyni a házat!

Láthatja a freakint mindent vele. Ez ad sólyom szemét. Every pore, every “experience line,” every rogue lunch lady chin hair that has so far eluded you. Tweezing a hella könnyű ezzel a dologgal, és merem mondani – Ó, olyan kielégítő. Semmi sem tud menekülni a csipeszed.

HIRDETÉS

És ez purr-sectly illik a mancsomba
It’s a 15X magnification mirror with a built-in battery-powered florescent ring light and three section cups in the back to attach it to your restroom mirror if you want.

A gyűrűfény eléggé béna, bár … anélkül, hogy anélkül tudnék, mert a gomb nehéz eljutni, és a fény ez a gyenge színű, hogy az arcom gollumszerű palllár, így csak tartom.

Mi az unsung hős? Számomra ez egy gyakran alulértékelt smink / szépség morsel, egy állandó gyűjtőtermék, amely a sok bájos szerelmeseinek radarképernyőjén rohant, de gyakran sziklázza a világomat. A hosszú távú, Unsung Heroes sorozat néhány kedvencem.

De maga a tükör nagyszerű, és a 15x-es nagyítás sokkal több, mint elég. Amikor megmagyarázom a szemöldökemet, vagy – ahem! – Magumom p.i. bajusz (amely úgy néz ki, mint egy shag szőnyeg, amikor megtartom ezt a tükör az arcomra), látom minden hajat, még az apró, alig – ott szőrszálak, amelyek csak csírázottak, és hagytam volna egy rendszeres nagyító tükörrel.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Pluck, Pluck, Pluck! Mielőtt tudnád, mindenki eltűnt, és a felső ajak és a fedélek simábbak, mint a baba bukása.

Szeretem ezt a tükröt tartani, miközben megragadom, mert tökéletesen illeszkedik a mancsomba. Sure, you can also suction it to a flat surface using the cups on the back, but I choose to relocation it around in my hand and check things out from different angles.

FYI, az intenzív nagyítás néha szédülhet, ezért nem próbálom túl gyorsan áthelyezni a tüköröket; Ellenkező esetben úgy érzem, hogy a Hades mélytengeri halászhajó fedélzetén vagyok.

A macska tálca Marshalls (és a tükör tükrözi a közeli lila darabot).

HIRDETÉS

A Tweezerman 15x nagyító tükör 30 dollár, és megtalálhatja Macy-nál.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.