July 19, 2024
Uncategorized

3 things to understand about new MAC studio Waterweight Concealer

new MAC studio Waterweight concealer is $23 a pop as well as is available in 16 shades.
1. Gosh, ez egy kényelmes rejtegető!

MAC studio Waterweight is MAC’s new lightweight medium-coverage matte surface liquid concealer (which you can develop as much as full). Vékony, vizes, vizes formula van, amely az elmúlt években véget ért, mint a Dior Nude Air, valamint a Shiseido Sync Synchro Skin, kivéve sokkal több lefedettséget.

If you crave moderate protection as well as a matte finish, as well as you don’t like your deal with to feel painted as well as “makeup-y,” inspect it out. Beállíthatja egy porral, vagy hagyhatja egyedül.

HIRDETÉS

A kapu, a Studio Waterweight sokkal több védelmet kínál, mint a többi MAC közepes lefedettségre, mint például a CHAND-UP választása, valamint a nedvességcsomagolás, de kissé kevesebb védelem, mint a teljes lefedettségű Pro Longware, valamint a stúdió befejezése. Azonban olyan teljes egészében fejlesztheted.

“Mac Studio Waterweight Contrealer egy ultra-folyadék formula közepes teljes elépíthető védelmet, valamint természetes felületet. Bár a hidratálások, valamint óvatosan diffundálja a hiányosságok megjelenését, ugyanúgy segíti a szemkörök, a sötét területek, valamint az elszíneződések megjelenését. ”

– Maccosmetics.com

2. Nem a legjobb rejtő a száraz bőrre …

Frissen néz ki egy szilárd hat órát a kombinációs bőre, valamint gyakorlatilag mindent, a sötét köröktől az egyenlőtlen pigmentációig, anélkül, hogy oxidálódna, és nem felel meg a finom vonalakban, buuut. Nem. Együttműködik. Val vel. Száraz. Bőr.

Még akkor is, ha a bőred csak a legizgalmasabb.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Itt van, amit az NW30 (a szemem rejtőziként), valamint az NC42-et (az arcomon viselt, valamint az orrom, valamint az én szájam, mint az alapítvány, mint egy alapítvány), úgy tűnik, mintha az első dolog reggelét alkalmazná. Nem használok semmilyen típusú beállítást, akár csak a rejtegetőt is. (Használok blushot, kiemelkedő, valamint Bronzer az arcomon.)
A rejtegető 6 óra múlva …

11 óra elteltével …
Viseljen ezt, a kombinált bőröm száraz részeit, különösen a szemem alatt lévő területeket, valamint a szádat, még a szárazabb, mint a tipikus imo, valamint hosszabb, amellyel a stúdió víztömeg, annál rosszabb a száraz területek. Végül a Patchier, Flakier, valamint sokkal egyenetlenebbnek tűnnek. as well as layering a powder on top seems to intensify the effect.

3. Jól működik a rejtegető koktélokban

Nem érkeztem meg, hogy a száraz bőrkérdés óta viseljen; Ugyanakkor úgy tetszik, hogy pontosan hogyan keveredik a folyadékalapozással, árnyalatú hidratálóval, valamint még a hidratálószerekkel is, amelyeket a védelem és a nedvesség megnövelésére tettem. Úgy tűnik, hogy kevésbé szárad, amikor valami mást összekevertem, és még mindig elegendő védelmet ad hozzá anélkül, hogy érzés vagy nehéz lenne.

This is what MAC studio Waterweight concealer appears like after 11 hours…
Ideális tipikus és zsíros bőrre

HIRDETÉS

A Studio Waterweight az egyik legkönnyebb, sok kényelmes rejtő a Mac Conlealer Fam, valamint egy teljesen széles 16 árnyalatú tartományban. A szín ugyanúgy marad a kis-to-no oxidációval (mindig egy nagy dolog), valamint ha olajos vagy tipikus bőrt, valamint sokoldalú védelmet, valamint egy matt kivitelezést szeretne, akkor is működhet. Azt mondta, óvatosan folytatnám, ha a bőre még egy kicsit száraz …

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.