June 24, 2024
Uncategorized

Espresso and Chocolate, two budget-friendly beautiful brown shades From the Revlon ColorStay Crème Eye shadow Line

wearing Revlon ColorStay Crème Eye shadows in chocolate and Espresso on my lids and lash lines.
Miért olyan sok gyönyörű barna árnyék, amit valami finom, mint az eszpresszó és a csokoládé? Én hibát hívok. Ez igazságtalan.

Az O.M.R. (Hivatalos smink rekord), nem tudsz enni ezt az eszpresszót vagy ezt a csokoládét, két gyönyörű matt barna a Revlon Colorstay Crème szemhéjfesték vonalában, de figyelembe véve, hogy az értékesítésre kerülnek a cél ideális most 5,99 dollárért (rendszeresen $ 7.99), Használhatja az extra változás a zsebében, hogy megkapja a tényleges eszpresszót vagy valami csokoládét.

HIRDETÉS

Lány tudod, hogy igaz. A barna szemhéjfestékhez vadul (valószínűleg sokkal többet, mint az átlagos medve, de mit fogsz csinálni?). These two creams are on the cool-toned side, and they’re shades that you could absolutely use, like, everyday if you’re into natural-looking or no-makeup makeup, which I am.

A csokoládé egy közepes Taupe-ISH barna, és az eszpresszó szürkés csokoládé barna. Mindkettő egyaránt finom.

Vizsgáltam néhány csillogó krém árnyékot a sorból tavaly tavasszal, és szeretem őket, mert olyanok, mint a Mac festékcserepek puszta verziói. Hosszú tartósak, könnyen keverhetők, és nem tűnnek száraznak vagy nehéznek a finom falú fedélen.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A matt verziók hasonlóak, örülök a jelentést.

Csokoládé és eszpresszó

Szeretem hűvös barna, mint ezek, mert van egy kapucnis fedeles helyzet. A gyűrődésem nem nagyon mély, de ezek használata általában olyan, mint a festés árnyékai a fedéleken. A szemek mélyebbé teszik, mint amilyenek valójában.

De még akkor is, ha nem törekszik arra, hogy illúziókat hozzon létre a fedéleken, még mindig úgy gondolom, hogy ezek nagyszerűek a mindennapi megjelenéshez, mert ő is puszta. (De várj! Hadd elmagyarázzam.)

Mind a csokoládét, mind az eszpresszót viselem a fedélen és az alsó lash vonalakon
Sok smink szerelmes egyenlő a Sub-par minőségben, és ez igaz. Gyakran puszta egy kódszó olcsó, de ez nem mindig esik. Néhány puszta árnyék nagyon jó, és a puszta krém árnyékok kevésbé használatosak, mert nem kell felhúzniuk, miközben összekevered és fújja ki ezeket az éleket. Komolyan elvégezheti a szem sminkjét – a szemöldökét, a fedeleteket, a szempillákat, és talán még a bélés, ha hihetetlenül gyors – három perc alatt egy vagy kettő ilyen árnyékot használ.

Elfoglalt hölgyek (és Gents), ezek az Ön számára.

Tegnap eszpresszót és csokoládét viseltem 10 órán át limer nélkül, és nagyon keveset láttam. Az jó.

HIRDETÉS

Száraz fedélzetem van, az úton, tehát ha a tiéd hihetetlenül olajos, előfordulhat, hogy először primerrel kell előkészíteni.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.