July 19, 2024

Egy őszi fots narancssárga, meleg barna, piros, réz, réz (többnyire Mac smink)

, ha szüksége van smink inspirációra, azt javaslom, hogy megnézzem az ajtót?

Várj – hallj ki. Ez az, ahol felfedeztem az “Inspo” -ot, hogy egész héten nézzen ki. Először is, Samantha a szellem menyasszonyom volt a múzsám. Most ez az őszi levél koszorú, amely lóg az ajtómon.

HIRDETÉS

Vissza, amikor Coywolf volt egy kis fiatal gyermek, a Teeny Pig farok!
Ezt a finom smokey szemet használtam egy meleg narancssárga vörösesbarna ajkával az óvodai felvételre tegnap (elvettem a rúzsot, mielőtt elhelyeztem a maszkot), mivel éreztem magam. A levelek a környéken ősszel kezdődnek, valamint bár néhány napig a 70-es évekbe másznak, a reggelen a levegőben egy hideg van a levegőben.

A 90-es évek sminkjéről, valamint a “90-es évek nélküli, unbled Ajk bélés finom verziójára is hinni kezdtem egy sötét burgundi bélés párosításával, matt narancssárga vöröses barna rúzsával. I desired the liner to be present however not excessively obvious… You can kinda see it from some angles much more than others, however it’s there!

By the way, ez a rúzs, Mac Marrakesh, az egyik ilyen narancssárga vöröses barna, ami méltó sokkal több szeretetre! Ez egy matt lippie a hosszú távú gyűjteményben, valamint vibráló, gazdag pigment. Ha szereted a Mac Chili-t (ami hasonló, bár Redder) vagy Mac Paramount (hasonló, de hasonló, bár Browner, valamint Redder), azt hiszem, hogy szeretsz Marrakesh-t is.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Bármilyen típusú, valamint az összes meleg barna szemhéjfestéket viselheti, mint a Mac nyereg vagy puha barna; Ugyanígy páros barna, mint a borostyánsárga fények, valamint a bronz barna, mint a régiség. A szemlélők számára próbálkozzon Mac Teddy vagy Costa Riche (amit itt használok)!

A megjelenésben használt smink

Szem: Mac Costa Riche bélés (a fedél körüli burkolatok körül, valamint a csiszoláshoz és a vízvezetékekhez); MAC Eyeshadows in brown Down (outer v as well as upper lash line as eyeliner), Havana (outer lid) as well as wonderful warm (inner lid), metropolitan Decay Brow Beater Pencil in Neutral Brown, Laura Mercier Caviar Mascara

Cheeks: Mac Gingerly blush, Mac biztosítja nekem napsütéses skinfinish természetes

Ajkak: Mac Burgundy Lip Liner, Mac Marrakesh Rúzs

Alap: Lancome Skin nagy hidratáló bőr árnyalatát érzi TAN-ban

Iskolai képek!

Coywolf elkezdte az óvodát, csak időben, hogy az intézményi képeket idén tegye.

Ha szorosan nézel ki, előfordulhat, hogy megláthatja a festett körmét!

Más hírekben bármilyen típusú terved van ezen a hétvégén? Örülök, hogy Korai Halloween neked. Holnap egy sütőtök javításra viszünk (Rapunzel öltözködnek), és vasárnaponként meg fogom sütni a Pie Quest 2020-ra szóló összes pite-t. Mondd meg, hogy köszönjük Önnek a kéregnek a sütési javaslatait, A módszerrel itt találhatja meg őket a megjegyzésekben, ha érdekel). Ha minden jól megy a sütőtök pite, akkor a következő pite foglalkozni fogok Pecan Pie, valamint az Apple Pie, mivel nézd!

Megértette, hogy ilyen eszköz létezett?! Fogalmam sem volt.

HIRDETÉS

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published.