July 19, 2024

Vonatkozna-e valaha vonzó boudoir képeket?

Azt hiszem, már megértette, hogy a Tabby válaszod, Wow!

Szóval … abszolút bizonytalan vagyok. Ha vissza tudok térni a bikini alakba, miután a csecsemő nő született, és csak akkor, ha a képeket a film, valamint nem digitális cam (túl kockázatos), valamint a képek csak az El Hub szemei ​​számára Gondolkodhatok róla … de csak akkor, ha a képek rendkívül magas, valamint ízlésesek, valamint van egy Heidi Klum-kaliberű megvilágító csapata (nézd meg pontosan, hogy hogyan világítanak a munkadarabon; ez más világi).

HIRDETÉS

Ó, és csak akkor, ha senki sem érti meg róla (ez kulcsfontosságú).

Ezek nagy feltételek, tudom.

Aztán ismét, még akkor is, ha valamilyen csoda van, egy sor hat csomagú abs, valamint egy perky boszom esik az ölembe, még mindig valószínűleg nem fogom csinálni, mivel – valódi beszélgetés – igazán nehéz időm van Minden Schmexy a kamera előtt.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Nincs koncepció, hogy pontosan milyen sok ember csinálja az Instagram-on! Szent szar!

Unlike Tabs, I am not a natural when it pertains to seductive posing, as well as I understand this since when I tried to take some va-va-voom pics of myself for the MAC A book romance collection last year, I might not stop egész idő alatt kuncogva! – Amellett, hogy ez volt a velem a képek. Komolyan vett legalább 30 képkocka, sok közülük teljesen őrült, hogy egy pár félig tisztességes képet kapjon.

Ez a lövés véglegesen átvette

HIRDETÉS

Nem is tudok pontosan képezni, hogy mennyire nehezebb lenne egy valódi profi fotós, valamint a keverékek félig levetkőzésére. Az ülés végére a professzionális fotós valószínűleg nem tetszik a belek, lol! Yup, aznap pénzt keresnek, ez biztosan.

Vonatkozna-e valaha vonzó boudoir képeket? MONDD MEG!

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.