July 19, 2024

A Mac Viva Glam Ariana Grande rúzs foglalkozik a naptól

Ez a leginkább smink, amit hetekben használtam.

Oké … két hónap.

HIRDETÉS

TUDOM! Mert valaki, aki él, lélegzik, és álmodik erről a cuccról, még nem csináltam jól a tényleges “smink” osztályon.

Ez csak egy fázis, amely néha előfordul, és én is kapok vele. Talán a sminkem ma lesz az első lépés. Kezdek ezzel a meleg vöröses füstös szemmel, valamint Mac Viva Glam Ariana Grande Sötét szilva ajkakkal, majd holnap hamis szempillákkal fejlődnek. Aztán, pénteken, ez világméretű smink dominancia! Er … vagy valami ilyesmi.

Ajkak

Annak ellenére, hogy El Hub kijelenti, hogy ez a rúzs “vampirikusnak” tűnik, tetszik. Ha megvan a szemed (és komolyan, olyan gyönyörűen Matte, valamint a sötéten pálma, pontosan hogyan lehet, hogy nem?), Csak akkor jelenik meg a számlálók, valamint a Mac weboldal ma imádnivaló kohorszával, Mac Viva Glam Ariana Grande Lipglass ($ 15).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mac Viva Glam Ariana Grande Rúzs ($ 17)
Itt használom a rúzsot, az úton, Mac Cyber ​​World Ajak ceruzával, mert az életemért, csak nem tudom ezt a színt közvetlenül a golyóból. Ez olyan jól, hogy kemény, homie! Valami, mint a Mac Nightmoth Ajak ceruza teljesen ugyanúgy működik, ha előfordul, hogy körülötte van.

Szemek, arcok és bőr

Esküszöm, az egyik ilyen nap Kikapcsolom a Bloom Kombinációban, amely az elmúlt két hónapban a sminkes táskámban van, de most még mindig a mix …

Néhány árnyalatot használok az alsó sorból – narancssárga vörösesbarna édesem, matt vöröses barna lázadó, valamint sötét vörösesbarna vezető – a fedélen, valamint az alsó lash vonalakon.

A Black Cica Flick (annyira kicsi, hogy nem hiszem, hogy telefonon hívhatok egy macska szemet, nagy lelkiismeretben, Meow!), Meow! Szuper vékony, fényes fekete vonalak, valamint nem akarnak keményen dolgozni.

A bőrömért, hiszen már annyira matt a szememben, az ajkakon, az ajkakon, az új Becca Aqua Luminoous Tökéletes Alapítvány, a Mac Mineralize SkinFinish természetes kontraszttal, valamint az I. söpört egy fényes pálma elpirul az arcomon (homokóra hangulati expozíció). Ezután kiemeltem a felső arccsontomat, puha bézs homokóra környezeti por fényes fényben.

Őszintén szólva, egy kicsit több időt töltöttem, amit együtt keverünk … De pontosan megérted, hogy van. Néha csak sietni akarsz, és a vámpír sminkjét, így meg tudod menni a célhoz, és vásárolhat néhány mellbimbó krémet, valamint egy ápolási melltartót.

HIRDETÉS

Várj – vagy ez csak én?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.