July 19, 2024

Murad gyors kollagén infúzió az ajkak számára: pontosan hogyan lehet folyékony rúzs dolgozni … végül!

Matte folyékony rúzsok hihetetlenül kiemelkedőek voltak az utóbbi időben … mert nagyszerűek! Ők intenzíven pigmentáltak, és hosszú távú, de a jóságom, lehetnek száradni! Mindig kísérletezek a különböző ajak balzsamokkal, hogy én is viselhetem őket, és azt hiszem, végül felfedeztem a legjobb rétegelt terméket.

Murad gyors kollagén infúzió az ajkakhoz (24 dollár) általában olyan, mint az ajkai szérum. It has the most special structure that soaks ideal in. five seconds after applying it, it appears like it’s gone, however my lips feel method softer.

HIRDETÉS

Azt hittem, minden ajakbalzsamot próbáltam a nap alatt (és hogy őszinte legyek, mindannyian hasonlítanak hozzám), ezért nem vártam, hogy ez sok más legyen. Azonban ez az. It produces the best base for liquid lipsticks since of exactly how thin it is while still being exceptionally moisturizing.

Now, in the rate of interest of full disclosure, I have to state that this isn’t marketed as a lip primer.  In fact, it has collagen, hyaluronic acid as well as shea butter, which are all indicated to plump as well as smooth, as well as it absolutely does smooth my lips, so I can happily report that it does what it claims.  

HIRDETÉS

Az igazság, hogy ez a legjobb egyezés a folyékony rúzsok számára csak egy bónusz, lol. Mindig lesz egy helyem a szívemben azoknak a nehéz ajak balzsamoknak (amelyeket az ágy előtt szeretném elhelyezni), de ha valamit akarsz, ami megnehezíti az ajkát anélkül, hogy bármilyen módon megzavarná a rúzsát, vagy hagyja abba a maradékot, ez Teljesen.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Murad fast Collagen Infusion for Lips is offered at Sephora for $24, so it’s absolutely not cheap, however it works as well as it’s the only thing that I’ve tried that makes liquid lipsticks really comfortable!

Megpróbáltad ezt? Mit használsz, hogy sokkal elviselhetőbb legyen a hosszú távú rúzsok?

Leave a Reply

Your email address will not be published.