July 19, 2024

A Mac Classics

tele van, néha a klasszikusokkal kell mennie.
Mivel egy sminkes hoarding rajongó, én leszek az első, hogy elismerem, hogy a keresés izgalma – maga a küldetés – új smink felfedezése, mint például az egyik motiváló tényező, miért szeretem a sminket, és Szépség annyira.

Mindig van valami új, hogy felfedezzük, ugye? Új módszer a mesterre? Új kivitel, új képlet, egy új növényi alapú komponens a dzsungelben, egy vadonatúj márkában, egy hagyományos márkájú márkájú, egy trükk formula, egy ősi bőrápolási titok, egy új GWP, BOGO, vagy egy gyönyörű Le paletta?

HIRDETÉS

Pontosan ugyanabban az időben van, vannak olyan napok, amikor csak azt szeretném, ha vissza akarom venni a szépség “Comfort Food” – a régi követelményeket, amelyeket olyan jól értem, és azt, hogy megértem a munkát nekem, és mint nekem, ez mindig Mac. Mindig Mac nő leszek a szívben.

Ebben a megjelenésben néhány hagyományos Mac színeket használok, amit az egész évtizedben jobban szeretem. Furcsa úgy tűnik, hogy megmondom, hogy a matematika azonban megtettem; ez igaz!

There’s a hint of color in the liner, however whatever else on the lids, cheeks as well as lips is neutral.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Olyan, mint ez a pillantás, mivel bárhol, és mindenütt viselhetem. The lids are softly defined with cooler-toned browns in the crease as well as a sparkling peach from lash line to crease (to produce the illusion of more deeply set eyes, since mine are getting more hooded by the second!).

Hasonlóképpen a liner módszere, amely a bélés módja, amely * nem * éles, feketék, fekete, vagy akár barna. Instead, I’m using an eyeshadow called MAC Club, which is a gorgeous shimmery peacock feather that goes from teal to eco-friendly to gray to dark brown. Ez gyönyörű.

Szóval, igen, ezt használom a felső lash vonalon.

Az alsó lash vonalon egy ceruza béléssel használom, hogy ugyanúgy gondolok egy Mac tűzésre, Mac Powereble-ről. Ez egy meleg, csillogó bronzolt arany, valamint egy kicsit valamit – valami, de ez nem felel meg az arcodban. Ez az egyik kedvencem! Azt hiszem, még a finomító, akár kevésbé intenzív, mint egy barna bélés. Majdnem egy évig naponta használtam.

Az arcomon az első Mac blush-ot használom, amit valaha is olyan, mint a Mac Blushbaby … Ez egy matt rózsaszínű bézs.

És az ajkaimon egy 2000-es évek elején frissítem. Igen, megérted, hogy a fény, a fényes meztelen ajak mindenki használta a nap folyamán (az alacsony emelkedésű denim, valamint a Camisole Top, természetesen)? I got there with MAC Stripdown lip liner, MAC Honey like Lipstick, as well as great ol’ Angel Lipglass.

Ó! — I just realized that I failed to remember to add a swatch of MAC Teddy liner, which I tightlined with.

Azt akarom, hogy a szemhéjfesték e kombinációjához hiteles történetet vegyenek fel, de nem tudom. It’s from the most unlikely combination from years as well as years ago, from, like, Halloween! I never believed I’d autumn in like with it, however I utilize it almost daily. Ne feledje a szörny menyasszonyi palettáját? Nem használom a környezetbarát színt (valaha), de bármi más, mint egy munkás, tehát, ha Mac palettát építesz, azt javasolhatom, hogy mindezek a színek 100% -ot adjanak.

The lightest color — satiny beige Mylar — you can utilize as an all-over eyeshadow base to brighten your eye makeup, or, you can even utilize it as an eye or a cheek highlighter. (Side Note: Ez csak a Mac honlapján, valamint MIA-nak néztem, sajnálatos Panda. Ugyanakkor a shroom-nal is fel lehet alávetni.)

The lighter cool-toned matte brown is Omega, which I’m using in the crease. It’s fantastic for pushing a hooded lid back *and* for filling out brows (I’m using it mixed with Brun in my brows in this look). It’s fantastic if you want a truly ashy brown brow, however you don’t want it to look as well gray or as well harsh.

If you have any type of spaces in your brow, it’s especially fantastic for filling out sparse spots.

MAC Brun, like OF MY LIFE. using it in my brows as well as outer crease.

Club is the liner, which I used with an angled clean wet with MAC Fix+.

Carbon, I’m not truly using in this look, however it’s your standard-issue black that you can wear with anything as well as everything.

While we’re on the subject of MAC classics, please listing the MAC classics you like down below. Kíváncsi vagyok!

HIRDETÉS

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

P.S. I saw this earlier today, as well as now I can’t stop laughing! It’s a trailer for the Christmas movie Elf (one of my favorites), recut as well as reimagined as a thriller…

Leave a Reply

Your email address will not be published.