July 19, 2024
Uncategorized

Munka a probléma

valami az utóbbi időben …
Ezt kölcsönvettem Matt Damon karakteréből a Martian (Good Movie, Btw), valamint azt hiszem, hogy működik nekem.

Munka. Az. Probléma.

HIRDETÉS

A filmben Matt Damon űrhajós karaktere a Mars-nál a várhatóan rutinterület célkitűzés alatt áll (nem mindannyian?). Well, he gets unintentionally left for dead, except that he’s still extremely much alive, however a few of his devices is damaged as well as he can’t interact with NASA or the team of the spaceship ? Marsba utazott.

Ja, beszélj egy szegény napról.

And the day turns to weeks, then months, then… At any type of rate, it was a truly poor time for Matt Damon’s character.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az egyik stílus, amely meghaladja a filmet, mint még egyszer a filmben, a probléma megoldás.

Az mit jelent?

Nos, ha van egy probléma előtted – tetszik, azt mondják, hogy véletlenül egy ellenséges világban, rendkívül kicsi ételekkel, nincsenek barátai, nincsenek űrhajó, valamint a kommunikáció – először is, akkor együtt kell tartania (más néven) “t freak).

Then, you work toward solving the extremely very first issue in front of you, as well as you keep working that very first issue up until it’s solved. Ezután áthelyezheti a következő probléma megoldását, majd a következő, majd a következő után. Remélhetőleg, miután megoldotta a problémákat, elvégzi a nagyobb célt. A Martian helyzetében a Mars-t kapta.

Úgy vélem, hogy a “problémamegoldás” remek ügyben van az utóbbi időben, mivel egy pár óriási munkahelyen próbálkoztam – néhány nagy ház javítási munkát tervezünk (van egy mellékhelyiség, amely javításokra van szüksége, szőnyegnek kell lennie cserélni kell, néhány szükséges elektromos javítás stb.), Amellett, hogy a karrieremben néhány módosítást végeznek. (Határozottan nem lép ki a blogolásról. Bár csak megpróbálok valamit menni.)

Nem éreztem magam, hogy óriási módosításokat tegyen az életemben néhány éve (komolyan, egy kis kölyköt, hogy az élet az életerőt olyan sok előre nem látható módon hajtja végre), de most, hogy Connor egy kicsit idősebb, végül úgy érzem magam Megvan az állóképesség, valamint a mentális energia.

Az igazság azonban, bár kétségbeesetten szeretném áthelyezni az életem előre, még mindig gyorsan túlterheltem, és ez az, ahol a probléma megoldódik. Tartsa a dolgot abban az emberben, hogy mindaddig, amíg meg nem történik, és majd az áthelyezést a következőre.

Csak Mars-t akarok hagyni, és menj vissza a földre! – hogy úgy mondjam.

Hatalmas módosításokat hajt végre egyszerűen? Nem. Még mindig elegendő mentális poggyászot hozok, hogy teljes munkaidős tárolót használjak! Mindazonáltal csak azt tartom, hogy elpazulam el a kérdés előttem. Egyenként.

HIRDETÉS

Tehát az utóbbi időben …

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.