June 24, 2024

#Pregnantladytangs: tum, bum, valamint mellszobor karbantartás klarinokkal

a nyolc (!) Hónapban, hogy a csecsemő nő hivatalosan “Da House-ban” volt, fogadok, hogy 30 percig tipikusan töltöttem Napi hidratáló testem.

Tudom, még abban a pillanatban gördülök a szememben, mert ez sok idő, hogy a költségek lerakódjanak a lotionok, valamint a bájitalok.

HIRDETÉS

Ez igaz. as well as it took a great deal less time earlier in the process when I might move around more quickly than I can now, because, ya know…I might touch my toes as well as whatnot, however now I have to do all type of Innovatív dolgok, valamint manőverek, hogy elérjem azokat a helyeket, amiket nem tudok elérni.

Ez volt egy hidratáló kaland; az biztos!

Bárki, csak sok terméket készítettem a Mustela terhességi bőrápoló vonalból. A testolaj minden utolsó csökkenését, a Stretch Mark krémet és a balzsamot használtam, mindháromnak tetszett, de mivel egy hírhedten rövid érdeklődésem van a szépségápolási termékekért … már új rutint indítottam el Clarins!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Tudod, csak látni.

Sok éven át használtam Clarins termékeket (és testápolási termékeiket, valamint az egész idő alatt), valamint mindig szerettem őket. Néha a termékeik préselnek, azonban általában mindig jól működnek a bőre.

Tulajdonképpen rendkívül korán a terhességemben, az első trimeszterben az első trimeszterben, mielőtt El Hub, valamint megszakítottam a híreket a családjainknak, megvettem, és végül befejeztem egy teljes csövét a Stretch Mark Minimizer óta megértettem, hogy nagyon tetszett volna, és én is. befejezte az utolsó cseppre.

So now I’m doing a whole five-piece pregnancy beauty system Clarins phone calls “Beautiful Beginnings,” which has a body scrub, stretch mark cream, body oil, a gel for firming zeh bust, as well as they likewise suggest utilizing their cult traditional beauty Flash Balm on your face, which is supposed to assist you look much better rested, although, I dunno…I feel like that’s going to need three solid weeks of sleep (I’m so not kidding).

A szép kezdési folyamat úgy van kialakítva, hogy vigyázzon a bőrt, és tartsa meg, hogy szép legyen. Magába foglalja…

Beauty Flash Balm ($46), a smoothing, tightening deal with treatment. A Clarins azt sugallja, hogy a smink alatt a termékek továbbra is támogatják a termékeit.

Smoothing Body Scrub ($ 37), napi testdoboz bambuszporral a ZEH test körül. Clarins states that you should concentrate it anywhere you expect possible stretch marks, like the stomach as well as bust.

Stretch Mark Minimizer ($ 52), egy uncented testápoló olajkivonatokkal. Úgy tervezték, hogy csökkentse azt a szűk bőrérzetet, valamint megakadályozza a stretch jeleket.

Tonic Body treatment ($56), a body oil made of 100% plant extracts (oils of rosemary, geranium, mint as well as hazelnut) to prevent dryness as well as keep skin hydrated.

Bust szépségfeszesítő krém ($ 59), egy krém, különösen a mellek esetében; A klarinok azt állítja, hogy segíti a hangot, valamint visszahúzza a szilárdságot.

Annyira nagyszerű dolgot hallottam a Clarins testtermékekről más anyukákról, így igazán izgatott vagyok erről. Remélem, hogy hozza meg (és a csecsemő nőt a ninja!) Márciusban hatalmas debütával.

HIRDETÉS

Voltál már valaha is típusú klarinok testtermékeket? Mit gondolsz / gondolsz?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.