May 18, 2024

MAC Brooke candy for autumn 2015

Now, if you’re me, your very first reaction to discovering out about the new MAC Brooke candy collection may have been, “Who the heck is Brooke Candy?” (A Google-nak kellett lennie.) Kézzel Mac-nek kell adnom, mivel a korlátozott kiadásuknak való megfelelés nagyszerű oktatás volt a legmodernebb popkultúrában. A lejátszási listáim folyamatosan bővülnek az új művészekkel, valamint az előadókkal.

Még mindig meg kell hallgatnom néhány Brooke üteteit, de úgy tűnik, hogy kedves … Kinda Raunchy, de Raunchy lehet HELLA szórakoztató gyakran (I.E. Lil ‘Kim).

HIRDETÉS

Az új, háromrészes korlátozott kiadás Mac Brooke Candy apró kiadás jelenik meg, kizárólag a Mac webhelyén augusztus 27-én, valamint figyelembe véve, hogy csak három termék van, nincs nagyszerű dolog – csak két rúzs, valamint folyadék Szembélés.

A rúzsok lenyűgöző képletűek, amplifikált krémnek nevezik, ami egy kicsit krémes, valamint ragyogó, mint a rutin amplifikált, amit szeretem, azonban a folyékony szembélés, a boot fekete, hmm … az összes Mac folyadékbélés opció, ez az én legkevésbé kedvenc. Sucks, hogy soha nem tudok éles vonalat kapni vele, és úgy érzi, hogy úgy érzem magam, mint egy 3 éves, hogy egy 3 éves próbálkozás, hogy folyadékbélés, vagy mint a folyadékbélés a földre, hogy visszaéljen engem (“folyékony bélés az Ön Ellenség, nem a barátod! “).

De én megijesztem …

Kezdjük a videót!

Mac Brooke Candy Packaging …

Balról: Melyik boszorkány, az elme kezelése, valamint a boot fekete

Az említett termékek

Amplifikált krém rúzs szem előtt tartva, egy fényes cseresznye piros ($ 17)

Amplifikált krém rúzs, amelyben boszorkány, mély szilva ($ 17)

Folyékony szembélés a boot fekete, intenzív fekete ($ 21)

HIRDETÉS

Mint mindig, köszönöm, hogy az ya csokrok nézni.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.