July 19, 2024
Uncategorized

Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as beauty blog Mascot, Vol. 655

Aloha Nui Loa, anya és apa! Ma az anyám, valamint az apa-törvény fififtifieth évfordulója!

5-0.

HIRDETÉS

Elégedettek, miközben együtt dolgoznak egy Avis Rent-A-autóban Waikikiben. Született, és megnövekedett az Oahu szigetén, egy 20-os fiatal hölgy, aki szerette énekelni és szörfözni. At the time, she was washing rental cars and trucks on Kalākaua Avenue to pay the rent. Kaliforniai fiú volt a szárazföldön, aki átutalta Oahu-ba Reno, Nevada, ahol Keno írójaként dolgozott, amikor egy kis jackpotot ért el egy Keno jegyen egy éjszaka után. A nyeremények csak elegendőek voltak ahhoz, hogy két egyirányú jegyet fizessenek Hawaii számára, valamint egy haver. Ez volt az 1960-as évek, valamint amikor a pénz elfogyott, barátja visszatért haza, de az apám még mindig akart maradni Hawaiiban. kérdés volt, hogy szüksége volt egy munkára, ezért pontosan ugyanazt az Avis-A-A-autót Waikikiben kapta meg.

És a többi, ahogy azt mondják, a történelem.

Mint tudod, a lapok szerető, nem harcos. Olyan romantikus volt, és kedvelte az évfordulókat. Elégedettünk, ha néhány éves volt (soha nem voltunk teljesen biztos az életkorában), valamint 13 csodálatos évet ünnepeltünk együtt.

Ő volt a macska, mint az életem …

Rosie

Rosie, valamint én elégedett, amikor körülbelül 10 éves volt, gondoljuk. Foster macska volt, és új karrier / örökre kereste, amikor találkoztam. Nem igazán beszél a korábbi életét, de azt hiszem, ugyanúgy romantikus …

HIRDETÉS

Amikor megnézed őt, csak elmondhatod.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.