July 19, 2024
Uncategorized

A Rouge Bunny Rouge Discovery Coffret illat minta beállítása

, mivel hét illat van az új $ 50 Rouge Bunny Rouge Discovery Coffret Set, amely azt jelzi, hogy a hét minden napján más Rouge Bunny Rouge illatot viselhet, amely a hét minden napján, Számításaim szerint és egy független kettős vak tanulmány szerint a Tabby Technologies, a Tabs The Cat Industries LLC leányvállalata, most már sokkal több ok arra, hogy megszállja a Rouge Bunny Rouge-t.

Ebben a készletben hét kis illatminta van, és azt hiszem, nagyon nagyszerűek. Rouge Bunny Rouge szereti a dolgokat egy kicsit másképp csinálni, és ezeken az illatokban maradnak. A Sephorában a polcok sok standard-kibocsátású gyümölcsös flornála.

HIRDETÉS

Ezek kombinálják az illatjegyeket az, hogy az orrom soha nem találkozott korábban, és mivel az RBR egy boutique-méretű márka, és nem hatalmas, az esélye, hogy valaki az azonos illatú járdán viselkedik, slim.

Soooo, ha te vagy valaki, akit szeretsz, egy illatú kutya, aki szereti érdekes, nem gyakori illatokat, amelyeket nehéz eljutni, ez a minták gyűjteménye jó lehet.

A 0,07-oz. Az injekciós üvegek kissé nagyobbak, mint a normál illatminták (és kevés permetező fúvókák is vannak), és a készlet összes illata nagyobb méretben is kapható RBR állandó vonalában, így ha beleszeretsz az egyikükbe, akkor is Vásároljon egy nagyobb palackot.

A hét illat …

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Lilt – Fig levelek, Őszibarack, Kókusz, Violet, Vetiver és Musk

Vespers – bergamot, fahéj kéreg, ibolya levelek, fekete bors, zöld alma, bögrék, rózsa, lila, cedarwood, musk, szantálfa és vanília

Chatoyant – bergamot, citrom, orchidea, jázmin, rózsa, liliom a völgy, szantálfa, cedarwood, musk és vanília

Incantation — citrus accord, blackcurrants, fig leaf, green tea, rose, orange blossom, coriander, cardamom, vetiver, cedarwood, beeswax and musk

Cynefin – floralozon, angyali magok, davana, levendulaolaj, lila levelek, bögrék, muskok, borostyán és fémes erdő

Silvan – grapefruit, boróka bogyó, bors, füstia, guaiac fa, cedarwood, pézsma, patchouli

Imbers – rózsaszín bors, szerecsendió, szegfűszeg, freesia, jázmin, cisztus, tömjén, Styrax, Peru Balsam és Sandalwood

HIRDETÉS

Keresse meg a Rouge Bunny Rouge számlálók és az online felfedezést.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.