July 19, 2024
Uncategorized

1 paletta, 2 néz ki: Youngblood kozmetikumok Perfect Pair Mineral Eyeshadow Duo

Szeretem a szemhéjfesték duos, mivel megszabadulnak a találgatástól, és egyszerűvé teszik, hogy kitaláljam, hogy melyik árnyékok jól mennek.

Youngblood Cosmetics is a new brand to me, as well as when I just recently tried their products for the very first time, I was truly impressed by their eyeshadow duos, especially the Youngblood Cosmetics perfect pair Mineral Eyeshadow Duos in wish and Charismatic.  

HIRDETÉS

Desire has a dark royal blue shimmery eyeshadow as well as a lighter lavender/gray, while  Charismatic has a chocolate brown eyeshadow as well as a shimmery peachy pink.

Azt hiszem, mindketten valóban szépek, de karizmatikus beszél a lelkemnek. Teljesen az én szemhéjfestékem, mivel a színek finomak, de ugyanakig egy kicsit szikrázó.

Youngblood Cosmetics perfect pair Mineral Eyeshadow Duo in wish (L) as well as Charismatic (R)
Youngblood Cosmetics perfect pair Mineral Eyeshadow Duo swatches of Charismatic (first two) as well as wish (second two)

Az indítók számára ezek az árnyékok rendkívül pigmentáltak, de még mindig sima, valamint keverhető. A szerkezet remekül emlékeztet a Kat von D eyeshadowsra. Némileg por alakúak, ha megmutattam, de nem tapasztalok semmilyen típusú rendességet, vagy a hatások után, amikor alkalmazzák őket.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Szeretem a karizmatikus megjelenést, és úgy döntöttem, hogy két különböző szemhéjfestéket próbálok kipróbálni. Az első pillantásra az öngyújtó árnyékot használtam a fedélzetem körül, és aztán enyhén puffadtam a sötétbarna árnyékot a külső sarkokba.

Ezután a második megjelenésemért alapvetően a fordított. Megkaptam a sötétbarna szemhéjfestéket a fedélzetem körül, majd felhasználták a rózsaszín színt, hogy összekapcsolják a széleket. Ugyanúgy hasznosítottam egy ceruza tiszta, hogy a sötétbarna szemhéjfestéket az alsó lash vonalhoz használja …

Szeretem a módszert, amelyek ezek a szemhéjárok úgy érzik, mint a megjelenés! I believe that Charismatic will definitely be one of my go-to eyeshadows when I’m in a rush to get out of the house. Ugyanígy fantasztikus az utazáshoz, mivel a kompakt egy szép tükörrel rendelkezik.

HIRDETÉS

Ha szeretné látni, hogy mi más Youngblood kínálja, ellenőrizze őket az ybskin.com-on. Mindkét duost itt 28 dollárért kínálják.

Továbbá, a helyzetben kíváncsi, itt van, amit az arcomon használok: PUR kozmetikumok Hydrafluid vízszérum Alapítvány TAN (itt egy teljes értékelés, valamint a swatches) // Mac kozmetikumok elpirulnak az édes, mint a kakaó // Dior Diorskin A Brow styler gél Brown // Ismerje meg sokkal jobbat, mint a szexi szempillaspirál (amit én említettem egy közelmúltbeli kedvenc videók itt) // Bite szépség egyéni rúzs, amit én voltam a NYC-ben! Ebben a fantasztikus élményben mélyebben megyek ebben a fantasztikus élményben a harapás szépségében.

Szeretem, amit eddig láttam a fiatalfiú kozmetikumokból. Van-e bármilyen típusú kedvencek a márkából, amit meg kell próbálnom?

Leave a Reply

Your email address will not be published.