July 19, 2024
Uncategorized

Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as appeal blog Mascot, Vol. 354

Kedves Tabby-t írták a lapok, a macska, általában a világ nagyon első plusz méretű Kitty Supermodel. established in mid 2012, it has swiftly ended up being the most prominent feline recommendations column on earth — understood for its fresh, feline point of view on lifestyle, fashion as well as style problems affecting cats as well as humans.

Törekvő énekes próbál felfedezni a hangját

A dombok az Aliiiive, a Meow-Siiiic zajjal!

Kedves Tabby,

HIRDETÉS

A mindenit! Nem is kezdhetem megmondani, hogy mennyit szeretek énekelni. Minden, amit hiszek. Énekelsz reggel, énekel éjjel, énekel, amikor csak sétálok a házban. Ez az én szenvedélyem.

Mindig énekelek! — except not around other cats, though, or people, which I understand is weird, however I haven’t truly done much singing professionally yet because, well…I’m still a kitten, as well as likewise since I have quite horrible stage ijedtség.

Igazán. Rendkívül rossz, tabby. Annyira szegény, hogy nem is tudok. Csak befagyasztom, és ott állok.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Voltál már korábban rémülten? Nem tudom, hogy van, hiszen olyan híres vagy, de azt hittem, hogy egyébként kérdeznék. Úgy értem, valaha is aggódsz, mielőtt elvégezne? Ha igen, mit csinálsz?

– rémült tenor

Fa-la-la-laaa!

Kedves rémült tenor: Minden olyan személy, aki azt mondja, hogy soha nem kapnak aggódva vagy rémültek a csoportok előtt, vagy vicces vagy fibbing. Néha mindenki félénk lesz. Teljesen természetes.

A dolog az, hogy valóban sokkal könnyebbé válik, annál többet végezsz, és annál is sokkal többet helyezsz ki. Elkezdi megvalósítani: “Heck, mi a legrosszabb, ami megtörténhet?” Tehát hiányzik egy jegyzet, vagy nem emlékszel a dalszövegekre vagy valamire. Feltételezés Mi? Még akkor is, ha ez megtörténik, ez nem hatalmas üzlet. Rendben leszel. as well as you’ll get much better over time if you just hang in there, as well as chalk it as much as practice.

Egy valószínűtlen barátság

Kedves Mr. Tabby,

Először meg kell mondanom, hogy hatalmas rajongó vagyok a tiéd, uram. Én is…

Well this is a bit uncomfortable for me, as well as I’m not precisely sure exactly how to proceed, however basically, I am a member of the canine persuasion. Én vagyok az, amit gyakran “kutyának” neveznek. Ugyanakkor ugyanúgy szólok egy macska rajongó, ami az, ami hozza meg az én okomat, hogy kapcsolatba lépjen veled.

Nézze, ez a jó barátomról van szó, aki narancssárga tabby macska. Ugyanígy az abszolút legfinomabb jó barát, akivel valaha is voltam.

Ahogy valószínűleg elképzelheted, ez a dráma forrása volt a regionális kisállat kutyaközösségünkben. Néhány kollégám megkérdőjelezte az integritásomat. Néhányan annyira elmentek, hogy aggódjanak az egészségemre, de nem értik Charles-t, mint én. Bolyhos, valamint vicces, valamint izgalmas, valamint együtt van együtt.

Nem akarom, hogy válasszon Károlyok és a kutyatestvérem között. Tabby, from what you understand about dogs, do you believe Charles as well as I will ever discover acceptance, or do you believe it’s a lost cause?

-Roof idők

Optimista tabby vagyok

Kedves Tetőfedési Times: Nem hívhatnám magamnak egy bizalmat, mert nagyon területi vagyok, de megértettem néhány olyan kutyát, akik nagy emberek voltak.

Remélem, hogy a dolgok jobb lesznek. A világnak sokat igényel sokkal több kutyaelefle kereszteződést, de azt hiszem, mindent az oktatásra kényszerít. A kutyák csak azt követeljék meg, hogy megértsük, hogy a macskák nem csak játszók, amelyek kb. Hasonlóképpen nagyon nagy üzlet, amikor megértünk minket.

Talán elkezdheted a regionális macskák összegyűjtését, valamint a kedvtelésből tartott kutyák barátait. Tartsa meg hihetetlenül alacsony kulcsot, és talán önkéntes muzzleseket kínálnak, valamint hozzárendelnek különböző területeket a macskáknak, valamint a kutyáknak, míg mindenki szippant, és meg fogja érteni egymást.

Cica álmai akadályok

Kedves Tabby,

Azt akarom, hogy az első amerikai ninja harcos macska, és teljesen elkötelezett vagyok, hogy mindent megtesz, hogy ez megtörténjen.

Ki vagyok én? Well, my name is Trevor, as well as I’m a bit under a year old now, however I’ve been doing parkour as well as training in trick for the past six months.

Az oka, hogy a trükkben edzek az anyám macskáim óta. Rémült, hogy bántam magam, és rendkívül régimódi, valamint szigorú.

Kíváncsi vagyok, mint a bajnoki megközelítések, ha a trükkben kell tartanom a képzést, és csak várom, hogy lássam, hogy elkapnám-e, vagy ha szembesülnék az anyám macskával, és azt mondják, hogy ezt akarom az életemmel. Mit kell tennem?

-Trevor a ninja harcos macska

Mindig tartsa szem előtt, hogy nyúljon

Kedves Trevor: Bravo, valamint a legszebb szerencse tÓ, hogy eléred a csillagokat! Azt kell mondanom, tetszik ez a show. Ha én lennék az életkorod, akkor is megpróbálhatom.

Here’s the deal: at some point in your life, you’re going to have to discover exactly how to stand up of what you believe in, as well as it’s much better that you discover this lesson sooner than later. Mert valami, amit érzel, hogy ez a szenvedélyes, azt hiszem, anyád végül eljön. Lehet, hogy egy kicsit eltarthat …

A macska csodák, ha az őszinteség a legjobb politika

Kedves Tabby,

Egy darabig nem voltam a városból, de a távoli távolsági kapcsolatot egy hosszú távú kapcsolatot hajtottam távolról. Végrehajtottuk, hogy Pen Pals, és mindenféle dologról beszélünk a levelünkben, mint például az előnyben részesített magazinok (ő szereti a macska elegáns, csak annyira, mint én!), Valamint nagyon reményeink, valamint az álmok (I hope to own a sushi bar someday, as well as she really hopes to ended up being a literary agent).

My present living circumstance is about to considerably change, as well as I’m going to begin having substantially a lot more complimentary time. Igazán előre nézek, hogy kielégítsem a toll Pal-ot, és azt szeretném, ha nagyon kielégítünk, hogy jól megyek. Hiszed, hogy igazságtalannak kell lennem a Get-Go-tól, és mondd meg neki, hogy hol voltam az elmúlt 3-5 évben (ez egy hosszú történet), vagy a kezdetektől fogva a részleteket is fel kell vinni Látja, hogy hol vannak a dolgok?

– felfelé, és megpróbálja megtalálni a szeretetet

A levélírás hosszú elveszett művészetét ápolom

Kedves zárva van: Nem érti az időd részleteit, azt hiszem, meg kell mondanod neki.

Valószínűleg ideális.

Lehet, hogy nehéz, de azt hiszem, a kapcsolatod sokkal jobb lesz. Remélem minden jól megy.

Modellezés a digitális korban

Kedves Tabby,

Az ikertestületek felfelé és jönnek a Junior Kitty Supermodels, valamint a teljes munkaidőben dolgozom, mint a momager. Mint egy korábbi cica design magam, megértem egy nagy ügyet az üzleti, de amikor modellezés voltam, jó volt a szociális média előtt, így olyanok, mintha a technológia vonatkozik.

Milyen néhány a legjobb instagram tippjei?

-Canel

A szociális média a szociális marketing

Kedves Chanel: (Szerelem a neved, Btw.) Rendkívül okos, hogy elismerje a szociális média értékét. A tanácsom? Közzéteszi következetesen, hasonló stílust használnak az összes képen, ne adjon ki egy cica-t a másik fölé, próbálja meg fogja fogni az őszinte pillanatokat, amikor tudsz, és mindegyik cica saját speciális személyiségét termeszti.

HIRDETÉS

Legjobb szerencsét, valamint a fészek!

Szeretettel a tiéd,

Lapok

Leave a Reply

Your email address will not be published.