July 19, 2024
Uncategorized

Kérdezd meg a bőrápolási aggályokat (vagy bármilyen kérdést) a Spaenk Larkspur Store-ban, szombaton, május 6.

Gyere, a Bay terület!
Hé, szerelem. Tudod, nem tudom számolni, hogy számolhatom számok számát, amiket a megjegyzésekben beszélgetünk, nem csak a sminkről, de a mindennapi életünkben bekövetkező valamennyi kis dologról – amit olvasunk, mit olvasunk, mi vagyunk Re Binge-figyelés, valamint az őrült macskáink, hogy tegyünk minket a helyünkbe (lol!). Néha csak egy gyors “van egy nagy délután.” Azonban az összes olyan dolog, amit az elmúlt 10 évben megosztottunk, annyit jeleztek nekem.

Ha előfordul, hogy az öbölben szombaton, május 6-án, kérjük, swing a terület NK Store Larkspurban egy MBB találkozás tizenkét órától – 2 p.m. Ez egy csodálatos üzlet egy bájos bevásárlóközpontban, ahol nagyszerű, félelmetes márkák, amelyek nem találhatók sok más fellebbezési üzletben, valamint amíg ott van, akkor megragadhatja az átalakítást vagy egy gyors bőrkezelést.

HIRDETÉS

Ennél is fontosabb, hogy lógunk!

Végül meg fogom ölelni (ha megengedném, mert Hugger vagyok, csak azért, hogy figyelmeztessem!), Csak azt mondják neked, hogy nem csak olvassa el a blogot, hanem az UPS megosztására az évek során.

Természetesen beszélgethetünk a sminkről is. If you’ve been jonesing for something new — makeup, anti-aging skin care, a new fragrance, a Mother’s Day gift for mommy — I’ll try to assist with that.

MBB találkozás a Spacenk Larkspur Store-ban
Szombat, május 6.
12 p.m. – 2 p.m.
Marin Country Mart
2011 Larkspur Landing Circle
Larkspur, CA 94939
(415) 419-5904

HIRDETÉS

Nézd meg (remélhetőleg) hamarosan!

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.