July 19, 2024
Uncategorized

Estee Lauder Pure color sculpting Gloss has Me changing My tune about Lip Gloss

wearing Estee Lauder Pure color sculpting Gloss in Reckless Bloom. Spy a tészta kígyó mesmerizált az én csillám …
A 90-es évek / korai 00-as évek kölyke, én és az ajakfény hosszú története van. Az egyik kedvence Bonne Bell Lip Lites Lip Gloss. Nem emlékszem arra, hogy pontosan árnyékoltam, hogy könyörögjek az anyámhoz, hogy megkapjam, de emlékszem a ragadós, szellőző érzés az ajkán, miután alkalmaztam.

Elvesztettem az általános érdeklődésemet az ajaktermékeknél a középiskolában, inkább (túl nehéz) szemceruza és szempillaspirál, és mivel sokkal gyakrabban kezdtem ténylegesen sminket viselni, nem érintettem a fényességet, főként azért, mert , Mindössze annyit emlékszem, hogy ez a szörnyű ragadós érzés.

HIRDETÉS

Úgy érzem, hogy sokat változott az ajakfényes képletekben az évek során, különösen akkor, ha magasabb végtermékekre vonatkozik. Az utóbbi időben, mert megpróbáltam kitörni a rendszeres smink rutinomból, újra kísérleteztem a fényesekkel, mint a két figyelemre méltó fényes az Estee Lauder tiszta szín irigységétől – a fényes gyűjtemény – meggondolatlan virágzás (egy csillogó fény) és Réz ego (egy ragyog fényes) – amit mindannyian ezen a héten voltam.

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss ($ 26)
Ezek nagyon csodálkoztak engem!

Estee Lauder meggondolatlan Bloom (Top) és réz ego (alsó)

A réz ego kissé épített puszta-közepes lefedettséggel rendelkezik, míg a meggondolatlan virágzásnak ugyanaz a lefedettsége, de nem olyan épül fel.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A csillogás azonban? A meggondolatlan virágzás extra rétege valóban “UPS” a szikrázó tényező.

A vértes a csillogó vakmerő virágzásban
Először is, meggondolatlan virágzást vettem ki egy centrifugálásra, és annak ellenére, hogy egy kicsit fáradt a csillogó, szeretem a kettő nagy részét. The shimmer particles are small enough that you don’t get any kind of gritty feeling once it starts to dry down, and the light pink tint is just enough color to make your lips really pop.

Copper Ego, when swatched, appears to have much more of a tint than it actually does on my lips. Ez egy igazán kielégítő meztelen fényes, de nem olyan szépen szárad, mint a meggondolatlan virágzás. Sokkal gyorsabban kiszárad, míg a meggondolatlan virágzás sokkal több hidratálónak tűnik. Gyorsabban is elhasználódik, sokkal gyorsabb, mint a meggondolatlan virágzás.

A réz ego vértese

HIRDETÉS

Mondanom sem kell, hogy ezek a két fényes valóban megváltoztatta az ajakfényt. Most már ezek és más árnyalatok az Estee Lauder számlálóknál 26 dollárért.

Biztosan sokkal gyakrabban dolgozom ezeket a smink rutinomat. Ők üdvözlendő pick-me-up és jó módja annak, hogy az ajkam szünetet adjon a szárítás mattes.

Mit gondolsz a fényességről? Sokkal több Gloss Gal vagy egy rúzs szerető, vagy összekevered?

Leave a Reply

Your email address will not be published.