July 19, 2024

Vasárnap lapokkal a macska, smink és szépség blog Mascot, Vol. 357

a Darlings,

Az olvasás az egyik kedvenc időm … Igen, Kitty modellek olvasása! Az életem nem csak gyors költségei vannak a közösségi médián. Én is szeretem elveszíteni egy jó könyv oldalaiban, és itt vannak a nagyon kedvelt olvasásom – mindegyikük nagyon ajánlott mind a macskák, mind a szakmai kedvtelésből tartott asszisztensek számára.

HIRDETÉS

1. National Geographic Terepi Útmutató az Észak-Amerika madarakhoz ($ 19, Amazon.com)

Mert mindig is élveztem a helyi eredetű ételeket. Ez a terepi útmutató minden komoly macska szakácsnak kell lennie.

Azt hiszem, akkor is használhatod a madaraként is.

2. Madár madár: néhány utasítás az írás és az élet ($ 9.72, Amazon.com)

A madarakról beszélve legalább évente egyszer újra felújítom ezt a könyvet. Igen, ez jó. Töltötte sok gyakorlati tanácsot az írók számára, és az út mentén nevetni fog.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ez egy klasszikus az író műfajában, és tényleg segített nekem átjutni az emlékiratomon. Különösen szeretem a nem önszerkesztést, miközben írja az első tervezetét.

3. CHANEL: Gyűjtemények és alkotások ($ 32.47, Amazon.com)

Ehhez a könyvhez fordulok, amikor szükségem van inspirációra. Ez tele van szép, luxuriáns képek a Chanel minden aspektusán – ruhák, ékszerek, kiegészítők, smink, illat – a márka tárolt története.

Mindig tartom a kávézóasztalon egy tál egy tál maeline Greenies.

4. A TIDING UP LIFE-VÁLTOZÓ MAGIA: A japán művészet a docluttering és a szervezés ($ 10.81, Amazon.com)

Természetesen szép és szervezett vagyok, de az asszisztensem egy slob, ezért megrendeltem ezt a könyvet, hogy megtudja, milyen jobb segíteni neki, és nagyon informatívnak találtam.

The book outlines an organizational system that involves paring down your valuables to the bare essentials and only keeping things that you find inspiring.

5. Az írásban: a kézműves emlékezete ($ 10.12, Amazon.com)

Egy másik klasszikus az író műfajában, ez a könyv elérhető, szórakoztató, könnyen olvasható és fantasztikus, hogy regényesek. Ez is nagyon érdekes, hogy megismerje, hogy Stephen King hogyan kezdte meg az írót.

6. A lány útmutatója: az egész bonyolult, kiszámíthatatlan, lehetetlenül fantasztikus életet ($ 13.63, Amazon.com)

Teljes közzététel: Nem vagyok a könyv célpiaca, de alaposan élveztem. Asszisztensem volt az éjjeliszekrényen, és kivette a kíváncsiságot. Számos gyakorlati tanácsot kínál minden olyan korosztály számára, aki olyan dolgokat talál, mint a szobatársak megtalálása, saját, saját ruhásszekrényt épít, és a nyugdíjazás tervezése.

7. Az éhségjátékok ($ 7.09, Amazon.com)

Nem tudta letenni! If you’re a citizen of this planet, you probably already know the plot, which involves a young woman’s quest to survive a lethal game of sport called the Hunger Games.

Elolvastam egy film szerepét. Egy másik macska megkapta, de nem vagyok keserű …

8. Sugar utca: A Cairo Trilógia, 3. kötet ($ 11.33, Amazon.com)

Ez volt egy idő, mióta elolvastam ezt, de szerettem mind a három könyvet a trilógiában. A képek élénkek, a karakterek hitelesek és a helyzet mozognak. A történet egy zsarnoki pátriárkát és családját generációk útján követi.

9. Száz Summer ($ 7.89, Amazon.com)

Állítsa be az 1938-as Rhode-szigeten, ez a történet egy jól to-do-család titkát és kataklizmikus vihar körül forog.

10. Korlátlan: Háromlépéses terv az álmaid eléréséhez ($ 11.68, Amazon.com)

Ez a könyv benyomást tett rám. Emlékszem az olvasásra, és úgy érzem, hogy jobban tudnám kezelni az elfoglalt életemet. Úgy éreztem, hogy Jillian ott volt, hogy ott beszélj velem, mint egy életedző. Ez nem igazán edzéskönyv. Ez inkább a személyes növekedésről és az önfejlesztésre szól.

11. Ott van Isten? Ez nekem, Margaret ($ 4.44, Amazon.com)

Emlékszem, hogy 200-as korosztályt olvasok, amikor cica voltam. Ez egy lányról szól, aki serdülőkorral és felnőtt, így ismét nem vagyok pontosan a célpiac, de Judy Blume csodálatos módja van a szavakkal.

Ez egy olyan idő, amikor a tini fikciónak nem kellett halál vagy dystopiai társadalmakba bevonnia. Ez egy nagyon egyszerű, édes történet. Nagyon ajánlott.

12. A nap emelkedik ($ 11.32, Amazon.com)

On the surface, this book is just a story about a bunch of young people partying, but Hemingway was also a cat lover, and that’s really all you need to know.

Mac 13. mérföld ($ 24.77, Amazon.com)

Ez a szemem ünnepe egy másik kedvenc kávézó könyvem. It’s these huge, bright pictures of past MAC campaigns, and flipping through it gives you a gorgeous visual history of the brand.

14. Smink makeovers 5, 10, 15 és 20 perc: szakértői titkok lenyűgöző átalakításokhoz ($ 14.49, Amazon.com)

This book has step-by-step instructions on lots of down-to-earth makeup looks. Nem tudom, hányan lehetnek ténylegesen 20 perc alatt, de talán ha szuper szervezett és gyakorolta őketegy csomó alkalommal.

Nem tudom azonban, mert az asszisztensem általában a sminkem.

15. A nap zöldsége (Williams-Sonoma): 365 Recept az év minden napján ($ 24.51, Amazon.com)

Nyilvánvaló, hogy magatartás vagyok, ezért megkaptam ezt a könyvet az asszisztensemért, de szereti. Minden este elolvassa az ágy előtt.

HIRDETÉS

A Bruschetta receptje az alábbiakban az egyik kedvence …

Tartsa az olvasást, és tartsa a mesés, barátom!

Édes tabby orrcsók,
Lapok

Leave a Reply

Your email address will not be published.