July 19, 2024
Uncategorized

Egy monokromatikus multitasking smink look

nagyszerű termékek dupla feladatot ma
A fagyasztási kedden monokromatikus multitasking sminkkel játszik, részben azért, mert szeretem az alliterációt ebben a kifejezésben … és részben, mivel teljesen illeszkedik a jelenlegi sminkmotívummal, amely jelenleg magában foglalja azt, amit el tudok találni 10 percig előkészítő idő.

Ezt a legutóbbi monokromatikus sminket is befolyásolta a jelenlegi sminkmúzeum, Katie Jane Hughes, amelyben egy Chanel Lippie-t használtam a fedélén, mint egy eyeshadow, az arcán, mint egy blush az ajkai, mint a – Gasp! – Rúzs.

HIRDETÉS

Ne feledje, hogy teljesen elismerem, hogy a rúzs használata a fedélen az egyik olyan dolog, ami nem mindenki csésze forró kakaó, de a szemem rendben volt, amikor megtettem, szóval rendben van.

Mint KJH, Chanel-t használok ezeken a képeken – egy rouge fellebbezési tinta Matte Pinkish Brown Amoureaux-ban. Van egy coral tippje.

The Chanel Rouge appeal Inks are a lot more liquid than cream, so they’re runnier than a cream as well as have a thinner consistency. Consequently, when I utilized this as a shadow here, I pressed it on my lids with a flat eyeshadow brush, in buy to have a lot more manage over the placement. Aztán vártam, hogy megszáradjon, mielőtt még egy réteget adna hozzá.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Amikor elpirul, szeretem egy kicsit a kezem hátuljánál kezdeni, amit az arcom almáján érintem ujjal. Ezt a bázist követően azonnal megteszem, hiszen sokkal jobban keveredik, ha az alaptermék még mindig nedves, valamint nem állította be.

The base I’m using is likewise a multitasking monster — Maybelline’s remarkable immediate Age Rewind Eraser Concealer. Hasonlóan kiválóan működik, mint egy teljes fedezeti alapítvány!

A puszta ki, csak börtönbe egy szintetikus skunk tiszta, smink beállítási spray. Használtam tatcha fényes harmatos bőr ködöt, hogy az azonnali visszafordítás matt felületét (megértsen, mint a harmatos bőr, lol).

Ez lehet, hogy nem lehet Connor hálószoba fal mögött, ha ha ha.
Egyszerűsített, baba

A megjelenésben használt smink

Eyes: Chanel Rouge appeal Ink in Amoreaux (lids) Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & glow (bronzer used in the crease, highlighter in the inner corner as well as on brow bone), MAC Brun (liner as well as brows), IT Cosmetics Superhero Szempillaspirál (szempillák)

Cheeks: Chanel Rouge fellebbezési tinta Amoreaux (Blush Blush), Charlotte Tilbury Filmstar Bronz & Glow

Ajkak: Chanel Rouge fellebbezési tinta Amoreaux-ban

BASE: Maybelline azonnali kori visszahúzó radír aranyban (kopott, mint a rejtegető, valamint az alapítvány)

És ott van.

HIRDETÉS

Mit vagy annyit, mint ma?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.