July 19, 2024

Elülső sor mesés a Giorgio Armani első sorgyűjteményével

Az ajak maestro (egy, 38 dollár), ecstasy lakkok (öt, 38 dollár, 38 dollár) és a Rouge d’Armani puszta (hat, hat, 37 dollár ) A Giorgio Armani első sorgyűjteményből elérhető, most elérhető
Ha valaki azt mondta nekem, hogy az első sorban ülök a Párizsi Fashion Week-ben a Chanel show-hoz, az első reakcióm lenne, igazi!? Szeretném ezt, de aztán … mit viselek? A tervező szekrényem, nincs, és nem tudom, hogy elmenjek-e a magas derékszögű fekete zellákkal.

Hmm …

HIRDETÉS

The Giorgio Armani Front Row Collection: A new launch of LE lipsticks and gloss-like liquid lipsticks

Ezek a “Tude”. Hat meztelen rúzs van (38 dollár), hat meztelen szájfény / folyékony rúzs (37 dollár), és egy hosszú viselkedésű, meztelen folyékony rúzs (38 dollár) a kiadásban, de mielőtt megragad egy csésze álmos teát, és húzza le a nadrágját (A.k.a. A nadrágod, az Egyesült Királyságból az Egyesült Királyságból), hogy egy napot vegyenek fel, ezek NEM NEM SZÜKSÉGES KÉSZÜLÉKEK. Ez egy Armani-stílusú Magnum Opus a Nude rózsaszín, korall és bézs műalkotásokkal.

De itt vagyok itt – ezek a színes családok kevesebbet találsz. Ez igaz, de Armani rúzs, folyékony rúzs és ajakfényes képletek (ezek mindegyike nem bukkálódott és nem szétvágott) eltérő a lehető legjobb módon. Miközben megmutattam ezeket, gondoltam, hogy gondolkodtam: “Miért nem több márkája az Armani-tól?”

Lip Maestro (folyékony rúzs): első sorgyűjtemény

A szép ajak maestro 514-ben (38 dollár) a magányos folyékony rúzs az indításban. Egy átlátszatlan semleges rózsaszín, fél matt, félig szatén befejeződik, ami minden nap nem lát.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Giorgio Armani ajak Maestro 514-ben ($ 38)

Ratches az ajkakra, mint egy hosszú viselkedésű folyékony rúzs, de az ember! – Még mindig olyan kényelmes és hidratáló. Egy pár óra után nem reped, vagy furcsa, mint sok más folyékony rúzs.

(Megjegyzés az önmagának: Indítsa el megszállja a másik Armani ajmai Maestros-t.)

Ecstasy lakk (folyékony rúzs): első sorgyűjtemény

A gyűjteményben hat árnyalat van, és én vagyok a korallárcsa (511) és az összes rózsaszín árnyalat … különösen az 510 és 512.

Giorgio Armani ECsasy lakk 605-ben ($ 38)
Giorgio Armani Ecstasy lakk 512-ben ($ 38)
Valójában úgy érzik, mint egy félig ragadós fény, amikor behelyezték őket, de a kedves életre lógnak! Legalább három vagy négy órát beszélünk. Még mindig látom őket az ajkán egy forró csésze kávé után, és amikor elhalványulnak, nem hagyják el a furcsa fehér vonal mögött az ajkad közepén.

Giorgio Armani Ecsasy lakk 511-ben ($ 38)
Giorgio Armani Ecsasy lakk 510-ben ($ 38)
Giorgio Armani ECsasy lakk 205-ben ($ 38)
Rouge d’Armani Sheer (Sheer Rúzs): Elülső sorgyűjtemény

Egy szóban, lenyűgöző. These six feel slick and light like a lip balm, but the colors are more concentrated, like they should be thicker and heavier than they are.

Giorgio Armani Rouge d’Armani Sheer 605-ben ($ 37)
Giorgio Armani Rouge D’Armani Sheer 513-ban ($ 37)
Giorgio Armani Rouge d’Armani puszta 512-ben ($ 37)
Vicces számomra, hogy ezeket “puszta” -nak nevezik, mert így van. Sokkal. Pigment. Bomba (vagy balzsam, hahaha).

Giorgio Armani Rouge d’Armani Sheer 511-ben ($ 37)
Giorgio Armani Rouge d’Armani puszta 510-ben ($ 37)
Giorgio Armani Rouge D’Armani Sheer 205-ben ($ 37)
Az ítélet

Úgy érzem, hogy az Armani sminkje talán túlértékelt (szemhéjárókat és arcporokat), de azt hiszem, az ajaktermékeik teljesen pontok, még 37 dollárért is, akár 38 dollárért is. Mindezek pigmentáltak, tartós, tartósak, hidratálóak és kényelmesek, mint Heck. és a képletek egyedülállóak. Szeretem mindent a gyűjteményről (kivéve az árakat). Helyezze be a tető kezét * itt. *

HIRDETÉS

Az első sorgyűjtemény most már korlátozott ideig elérhető a Giorgio Armani számlálók és az online. definitely jump on this one if you get a chance.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.