July 19, 2024

Vasárnap lapokkal a macska, smink, valamint Charm Blog Mascot, Vol. 500 !!!

I Módszer A mai 500. sz. Vasárnapi részletek a fülekkel, a bittersweet melankóliával párosulva. Tabs as well as I have spent an typical of 2-3 hours working together on these messages every week for much more than 10 years. Ez valójában sokkal több, mint 1000 óra!

Olyan buta, mint ezek az üzenetek, meg fogom ápolni azt az időt, amit az életem hátralévő részében fülekkel töltöttem őket, mivel miért nem? Az élet komoly, és mindig valami lényeges lesz. Mindannyian foglalkozunk az alapvető döntésekkel, valamint nehézségekkel minden egyes napi – elveszett munkahelyek, a jármű javítások, megszakítások, munka konfliktusok, késedelmes számlák, adók, egészségügyi és wellness megijesztések, monetáris nehézségek, sürgősségi tér látogatások, váratlan betegségek …

HIRDETÉS

Semmi sem tart örökké. bármi ideiglenes. A módosítás az egyetlen konstans, de úgy vélem, hogy ez az a bites dolgok, amelyek megtartják minket, mint a költségek időt a macskával, valamint megosztják a fotókat egy rózsaszín íjjal, csillogó “500” -vel, valamint a Virág az interneten az interneten.

Köszönöm, hogy együtt jöttél velem ezzel a csodálatos utazással.

Here’s a look at what Tabs used on this morning’s patrol around the neighborhood, complied with by a short kitty modeling profession retrospective.

Vasárnapok lapokkal a macska, vol. 500: A szakma retrospektív

HIRDETÉS

Itt van sok, sokkal elégedettebb vasárnapok a lapokkal.

A barátságos közösségi bájfüggők,

Karen és fülek

Leave a Reply

Your email address will not be published.