July 19, 2024
Uncategorized

Megpróbálta megpróbálta saját házi készítő termékeit készíteni?

Mi a főzés?
Persze, a konyhából származó dolgokkal. Néhányszor csináltam, részben a puszta kíváncsiságból, valamint részben, mivel szeretem főzni, és kipróbálom az ételt!

The very first time was back in the day when I was a teenager, after I’d checked out about homemade skin care in a magazine (I believe it was Seventeen).

HIRDETÉS

The story had recipes in it for homemade deal with masks, toners, cleansers as well as things like that, as well as I utilized it to make my extremely own deal with laundry with milk as well as lemon juice.

Az isteni, és jól illeszkedett, azonban jól működött, de végül kimerültem, hogy meg kellett ragadnom az összes citromot, ezért hagyom abba, hogy körülbelül két hét múlva, és visszamegyek a neutrogena bar szappanomhoz, ami mindannyian népszerű volt A 90-es években.

Ezekben a napokban, egyes esetekben, amikor főzök, és az olajbogyó kihagyom a saját ajakcsiszolást, egy vastag paszta keverésével, granulált cukorral. Aztán megcsípem az ajkaimat. valamint uh … Lehet, hogy nem érhetem el, ha egy kicsit eszem, ha igen.

HIRDETÉS

Voltál már próbáltál házi készítésű bőrápolást? Mit csináltál, és pontosan, hogy kiderült?

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.