July 19, 2024

MAC studio repair Soft Matte foundation Sticks: the latest method to get Your repair

MAC’s latest method to get your (Studio) Fix
Frissítés az összes MAC Alapítvány Fan-Atics: Az új Mac Studio Repair Soft Matte Foundation Sticks-nek köszönhetően ez az őszünk még egy újabb okunk van a Mac számláló körül.

Az egyik kipróbált és true minden alkalommal Mac Faves a Studio Javítási Alapítványuk (ez a gonosz dermatológiai varázslat, amikor néhány csepp strobe krémmel keveredik, és mineralizálja a skinfinish természetes), így izgatott vagyok a krém miatt stick foundation, which is available in 33 colors as well as hits shelves beginning September 5.

HIRDETÉS

A 33 ajánlott árnyalatú
Mint az o.g. studio repair Foundation, these sticks promise a perfect surface as well as a formula that’s theoretically supposed to last 86,400 seconds…which is 24 hours, in situation you were wondering.

Az eredeti Studio Javítási Alapítványtól eltérően, valamint az ultrapresszált, teljes lefedettség, a stúdió javítás, a Soft Matte Alapítvány közepes védelem, valamint a smink minimalisták, a la az alacsony karbantartási nő (vagy srác) Még a bőrszínüket is, és egyre kevéssé elmosódott néhány pórus.

A hivatalos MAC PR:

“There’s a definite skin moment happening right now,” states Terry Barber, MAC director of makeup Artistry in London.” Nem beszélünk nyersen, vagy az egész nem smink, smink dolog. “Ez prémium bőr; Továbbfejlesztett, kövér, sima, valamint nedvességgel csomagolt. Matte a múltban a szárazsághoz és a dullnesshez kapcsolódott, míg az új Matte a lágy fókuszról, valamint a takaróvédelem nélkül, valamint a megfelelő helyeken való ütközés nélkül történik.

MAC suggests applying studio repair Soft Matte foundation stick with their 170 synthetic rounded Slant Brush, the 182 foundation Brush, the 130 synthetic short Duo Fibre Brush, a sponge, or swiped directly on the deal with as well as tapped with fingers.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Összetevők

HIRDETÉS

Ma kezdődnek itt Észak-Amerikában, felfedezheti a Studio Repair Soft Matte Foundation Sticks-t a Mac számlálóknál, valamint az interneten 23 dollárért, valamint a hosszú távú termék többi részéhez csatlakozik a Studio Repair ügyletben a családdal , which includes studio repair fluid SPF 15 ($31), studio repair 24-Hour Concealer ($23), studio repair Powder plus foundation ($31) as well as the studio repair Brushes ($35-42).

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.