July 19, 2024

Gyors Hiya!

A jelenlegi nézetem
Szia barátom! örömmel kedden. Remélem, hogy a kávé pipin forró, valamint a szempillái további szűkültek, valamint további ugratás ma. Csak azt akartam, hogy egy gyors Hi, valamint megszakítsam a rádió csendet. Tegnap szükségem volt egy mentális egészségre és wellness napra, vagy ahogy szeretem a telefonhívást, egy “Meow Time” nap. Minden teljesen rendben van ezen a végén; Csak a hétvégén, a szükséges leállásokból is nagyon kopott. A háztartás minden hétvégén megvizsgáltuk, így nem igazán kaptam semmilyen időt, hogy rúgjak vissza (pontosan megérted, hogyan van, hogy van-e a fogadáskor).

Különben is, a testem vágyott pihenővel, így sok napot vettem, néhány órán át tartottam a kanapén, néhány tollhouse cookie-t készített, és most már 100% -kal jobban érzem magam.

HIRDETÉS

Az egyik dolog, ami hosszú időt vesz igénybe, hogy felfedezzem, hogy a megértés, mikor kell pihenni, ugyanolyan kulcsfontosságú, mint a megértés, mikor kell elnyomni. Hogy képes legyen elismerni ezt a követelményt, valamint hallgatni a testületek … Ez egy döntő képesség. Az egyik, aki elvitt engem, Ó, negyven vagy olyan furcsa évre, hogy megtanuljon. Azonban sokkal jobb későn, mint soha, ugye?

HIRDETÉS

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

P.S. Tegnap elkapta az Eclipse-t? A felhőborítás itt volt itt az Észak-öbölben, így ez volt az én kilátás az égre az Eclipse magasságban 10: 15-kor. Még csak nem is kaptam meg a házi készítésű gabona box Eclipse Viewer! Nos, hát. Legalább készen állok a következőre.

Milyen napfogyatkozás?
Ez nekem?

Leave a Reply

Your email address will not be published.