July 19, 2024
Uncategorized

A 7-es csizmák a legjobb árnyalat és a szemhéjfesték definiálása | Review & Swatches

Cream Eyeshadow Sticks a kedvenc sminktermékek közé tartoznak. Szeretem, hogy milyen könnyű használni, és mindig a piacon vagyok egy új jó árnyékbot.

Tavaly a Top 5 eyeshadow tavaly, és most azon gondolkodom, hogy ezek a csizmák No 7 maradjanak a legjobb árnyékban, és meghatározzák az eyeshadow botokat.

HIRDETÉS

The four shades here — Glistening Ray, Pink Pearl, cool Mink and velvet Truffle — are all smooth, creamy and very long-wearing.

Miután megmutatta őket a karomon, elmentem egy kerékpáros osztályba, majd zuhanyoztam, és a színek még mindig érintetlenek voltak!

A Velvet szarvasgomba kivételével mind nagyon szikrázó, amit szeretek.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Íme néhány színminta:

L-r: csillogó sugár, rózsaszín gyöngy, hűvös nyérc és bársony szarvasgomba

L-r: csillogó sugár, rózsaszín gyöngy, hűvös nyérc és bársony szarvasgomba

Először, csillogó sugár. Ez egy sárgás arany, ezüst csillog az egészben, de azonnal rózsaszín gyöngyökre húzódtak, mert csillámos és rózsaszín, és a swatching után rájöttem, hogy ez egy szinte pontos dupe a Laura Mercier kaviár bot a rózsaszín opálban, kivéve, Mint, az ár 1/3-a!

Cool Mink úgy néz ki, mint egy szürke tónusú lila a swatch, de ez sokkal több csillogó szürke a szememben. Tény, hogy a fedélzeten rózsaszín gyöngy néz ki, nagyon ezüst, valószínűleg az ezüst csillog.

Velvet Truffle is sort of a black/brown color, and it’s very smooth and blendable, which makes it best for smudging into the lash lines for messy smokey eyes.

Ehhez a megjelenéshez velem a bársony szarvasgomba a felső lash vonal mentén, majd rózsaszín gyöngyöt adtam a fedélen.

Aztán elmozdítottam hűvös nyérgemet az alsó szempilla vonal mentén, majd jobbnak tűnt, mint a szex szempillaspirál.

A teljes szem néz ki körülbelül öt percig.

A szemöldökemre az Anastasia Beverly Hills homlokát használtam a sötétbarna és a Diorshow Gélben Brown-ban, amely egy új kedvenc az enyém, mert hozzáadja az ideális mennyiségű színt, és ez hihetetlenül könnyű használni.

(I used it in this Day to night makeup Tutorial if you want to see it in action.)

And on my lips I’m wearing ColourPop Cosmetics Ultra Matte Lip in Clueless with Kevyn Aucoin Lipgloss in Peonine on top.  

HIRDETÉS

Az én bázisom Diorskin Nude Air Serum Alapítvány 50-ben (valójában, azt hiszem, ez túl narancssárga nekem, így valószínűleg 40-re cserélem.

Szeretem ezeknek a csizmáknak a minősége és a hosszú élettartama 7-ben a legjobb árnyékban maradni és definiálni a szemhéjfesték botokat, különösen az árért, de én vagyok egy TAD csalódott, hogy a rózsaszín gyöngy nem jelenik meg, mint a rózsaszín a fedélen. Mégis, teljesen ajánlom ezeket, ha megpróbálsz találni egy szikrázó szemhéjfesték ceruzát. Most már 8 dollárért állnak rendelkezésre.

Próbáltad ezeket korábban? Melyik a kedvenc színe?

Leave a Reply

Your email address will not be published.