July 19, 2024

Instagram szépség: inspiráló vagy kimerítő?

Meglepődtem a válaszra egy aggodalomra, amit tegnap az Instagram szépségről kérdeztem a Facebook-ról – függetlenül attól, hogy az emberek felfedezték-e inspiráló vagy kimerítő -, valamint őszintén hittem, hogy a legtöbb ember azt mondja: “Ez inspiráló. Tetszik. Szeretem látni egy glam-ügyletet a veréssel, “azonban sok különböző vélemény volt.

Of course, some people stated that they like that kind of look, however there were other people, too, who said, “You know, I’m kinda… It’s nice, however I’m kinda over it.”

HIRDETÉS

Az egyik, aki valóban ragaszkodott velem, olyan nő volt, aki megemlítette, hogy szereti a Glam fotókat, mivel ötleteket adnak, és motiválja őt, hogy minden nap sminkjét, valamint különböző módon, de a ugyanakkor ugyanakkor ugyanúgy elismerte, hogy amikor ezt a fajta rendkívül konkrét megjelenést tette elérhetővé, valamint újra, valamint újra, és újra felállítja, hogy felállt egy talapzatra, elidegenítheti az embereket, akik nem néznek meg ilyen módon , vagy ki nem olyan kor, mint én is, hogy teljesen megkapom.

Úgy értem, néha érzem ezt a módszert. Azt akarom, hogy menjek a smink oldalakon vagy sminkszámlákon, valamint a 30-as években, valamint a 40-es években, akik valóban úgy néznek ki, mintha valódi életet élnek – tudod, szemben ezekkel a lányokkal, akik szépek; Ők vonzóak – smink végzett, a haj, a Nines-hez öltözve, és akkor is megvan a női csapatuk, és aztán itt vagyok, mint én vagyok, mint a csecsemő barf a pólómon, valamint Szökötös nadrágot használok.

Nagyon meglepődtem, hogy nagyszerűen meglepődtem, hogy úgy tűnik, hogy azok az emberek, akik éhesek azok, akik olyan emberek képei, akik szeretik a szépséget, de ki lehet, hogy nem feltétlenül, mint a hiper-szerkesztése, valamint a hiper.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mi a véleményed róla? Fedezze fel Instagram szépség-számlákat inspiráló, vagy vége?

HIRDETÉS

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

P.S. Boldog kategória, barátom. Remélem, hogy csinálsz valami szórakozást ezen a hétvégén. Módszerünkön vagyunk az ajtón, hogy menjen a szüleimnek a keleti öbölben. Talán – csak talán – néhány órán át nézni őt, így El Hub, valamint el tudok menni egy filmhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.