July 19, 2024
Uncategorized

Réz szárnyak szerdán a Metropolitan bomlás 24/7 sikló szemceruza szerencsés a strandozott gyűjtemény

A Red Bull nem az egyetlen, amely biztosítja a szárnyakat!
Nem tudom tartani az utolsó alkalommal, amikor az élénk szárnyas bélés, például egy szerdán, és megértette, mit csináltam vele? Connorral a csecsemő történet idejére használtam. Yup, és hogy pontosan megértsük, hogy ez érezte magát? Pontosan elmondom, hogyan érezte magát. Úgy érezte, hogy valóban nagyszerű viseletet viselni valami jazki, mint a szokásos.

Még mindig elköteleztem magam a komfort zónámból, hiszen valódi – megragadtunk, és egy ideig ragadtam.

HIRDETÉS

Nem próbálok menni sonkát vagy teljes instafabulous, de sajnálom – még mindig szeretem a sminket, és még mindig szeretem öltözködni, de ugyanakkor korlátozott, tudod? Az idő tagadhatatlanul a lényeg az életemben, így 1) nincs tonna idő vagy türelem, valamint 2), és 2) nem igazán szeretem a módszert, amellyel a bőrem úgy érzi, hogy sh * t tonna smink.

Ez az út, és én vagyok a kihívás!

Ezen a jegyzetben itt van, mi történt ma reggel: ezt a szárnyas bélést úgy vélte, hogy hatalmasnak tűnt, mint a Big- @ ss ragadozó sógói szárnyak az égen, valamint blokkolva a napot! — as well as then I took a selfie (which is simplest method to see if your wings are even, BTW) as well as saw that my flicks had disappeared into nothingness.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mi a!? Hová mentek …?

Megnéztem a tükörben lévő rézszárnyakat (ez szerencsés, a Metropolitan bomlós kollekció egyik új szemheléje), valamint meglehetősen lényegesnek tűnt, de ezeken a képeken kismértékűek.

Fel kell menned, hogy lássa a kis csillogást.
Egy ilyen furcsa smink rejtély!

Még mindig érzem a bélést, de igen, igen, valószínűleg megértem, hogy mit gondol. Pontosan milyen sokszor készítette az UD-t egy meleg fémes bronz / piros / réz szemceruza?

Olyan sokszor.

De ez a legaranyosabb, legkisebb ezüst mikro-csillog, így kapsz vegyes fémek hangulatot. Ez egy dobozos mozdulat, IMO, mivel sok márka választotta az arany ragyogást, hogy kiegészítse a réz melegét. Tehát folytassa a szegény önmagát, UD!

Lovin ‘a bit foltok

Ez szigorúan a lash vonalhoz a ragyogás miatt (így nincs vízvezeték akció), de mielőtt az antiszlitter módba lépne (“Ragyogok, amikor felugrottam a zsákmány rövidnadrágja, Wahhh !!”) Azt, hogy emlékeztessem arra, hogy ha Edward a vámpír pisloghat a napfényben, akkor tudsz.

A ragyog bitek kicsiek, és szinte észrevehetetlenek, hacsak valaki nem az összes módja a grilledben, így olyan, mintha különleges meglepetés lenne, hogy ez messze van valaki személyes helyére

Gratula! A szemgolyóhoz közeledtem! A nyereményed csillog!

Oh, this just occurred to me: I believe it would be awesome to layer some bigger silver shine on the ideas of the wings for an ombre effect, so perhaps I’ll do that later… Or perhaps I won’t, because, unfortunately, as well as this has been happening to me a great deal lately, my left eye is incredibly teary today… I believe it’s since of my allergies, which have been cray.

HIRDETÉS

Mivel az UD 24/7 sikló ceruza, a tengerparti bélés nem vízálló, de ez teljesen tartós, és nem fogja át a gyűrődést. Ugyanígy marad, amikor beállítja, ami körülbelül egy percet vesz igénybe. Szóval, ez a legszebb az éles vonalakhoz, egy éles szélű, mint a szárnyas bélés. Csak győződjön meg róla, hogy először élesíti az ötletet, mivel azt szeretné, hogy az ötlet hihetetlenül éles – olyan éles, amely elegendő ahhoz, hogy testi károkat okozzon (de ne tegye ki a szemét).

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.