May 18, 2024

Szombat szörfözés, december 15, 2018

Nagy Mornin ‘, valamint örömteli kategóriát? ya.

Gyors kérdés: Valaha azt akarta, hogy horgoltál, hogy az egyetlen funkciója, hogy képes legyen kézzel készített pulóvert készíteni a macskádra?

HIRDETÉS

Ha igen, akkor feltétlenül megkapja, hogy miért akarom ezt a könyvet, amit Barnesben, valamint nemesben láttam!

Pontosan megkérdőjelezem, hogy mennyi ideig tartott a macskák a borítón valóban a pulóverek … Mivel a fülek gyorsabban elcsúszottak, mint egy gepárd vacsorázni.

Bárki … Ha megpróbálsz ajándékot találni az Ön által preferált őrült macska hölgy számára, azt hiszem, ez lenne a purr-fect.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ma egyszerűen veszem, mert amikor újra megfogtam egy hibát.Yup, három hétig hidegmentes voltam, így az idő, lol! everybody tells me that the very first year of preschool is the hardest since youngsters bring house everything, so everybody is ill all the time, as well as they weren’t kidding.

Nos, hát. Hallottam, hogy áprilisban, így az ujjak, valamint a lábujjak átkeltem, hogy addig tedd, ha ha!

Most már el tudok enni a szívélyes reggeli El Hub termelt nekem, valamint Connor. Palacsinta, rántotta, szalonna, valamint a klementin narancssárga szeletek. valamint szopni egy hideg eeeze.

Miközben ezt teszem, itt van néhány egyszerű olvasás (mint az egyszerű hallgatás), hogy segítsen a hétvégén a nagyszerű kezdetre.

Van egy új gyógyszertár fellebbviteli márka, amelyet a Covergirl nevezett a teljes spektrumnak, valamint a “Színes nők” forgalomba hozatala – egy olyan kifejezés, amely mindig azt mondta nekem, hogy szünetelt nekem néhány ütés … Különböző bőrhangok, alultudatok, valamint a színes templomok ott, azonban még egy napra még egy nap.

The line does have a large shade variety — 20 shades of matte liquid foundation, 12 shades of powder foundation as well as six shades of concealer. as well as they have a great mix of eye, lip as well as cheek products, too. Fedezze fel Ulta-nál.

MBB visitor Jane asked me the other day exactly how I felt about getting appeal products from stores like Marshalls.

Well, as you know, I like a great discount, however I don’t routinely get appeal products from discount rate stores on the off possibility that they may have been diverted products. Igen, mérsékelt lehetőség van arra, hogy az a sampon vagy kondicionáló, aki szemügyre van szüksége, hamis, hígított, lejárt, vagy abbahagyott, vagy abbahagyott formula, amelyet veszélyesnek kell tekinteni.

Itt van, hogy pontosan hogyan lehet olyan területet, hogy egy terméket átirányították-e.

– Nyaralás – mondta Smink Artist Nick Barose. – Nem akarsz természetesnek lenni. Nick festéki arcok (beleértve a Lupita Nyong’o-t, valamint a GUGU MBATHA-RAW-t), valamint itt a lépésenkénti útmutató, hogy glittereket és fémeket adjunk hozzá a sminknek ez az ünnepi szezon.

Some people may believe this is type of an strange thing to want to odor like…but I’ve really always desired a perfume that’ll make me odor like an old church.

Ez a francia illatpárka fogadja, hogy a gazdag ügyfelek 1,5 millió dollár és 20 millió dollár között csökkennek, valamint 20 millió dollárt egy személyre szabott parfümökért, valamint úgy, mint a srrsly! Nem tudok csak egy üveg Byredo cigány vizet kapni a Spacenk-on?

Igaz vagy hamis: A génjei sokkal többet számítanak, mint a bőrápolási rutinod.

David Lee Roth (igen, az a személy, aki spandexet használt, valamint élénk lábbeli, valamint nagy volt, a “80-as években) egy új bőrápoló vonallal rendelkezik. fun fact: Did you understand he’s a licensed EMT in new York City? as well as that his voice spans five octaves?

Why does your feline lick her fur where you just petted her?

7 methods to tell if your feline is mad at you

They look like they’re having so much fun!

Just step on up!

An old fave

Someone make this for me, please!

HIRDETÉS

Stop by as well as state hi. I’ll be chillin’ on the couch today.

Your friendly community appeal addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.