July 19, 2024

Amit én használtam a körmök rehabilitációjára, miután kiléptem a gél-manikűrök

az óramutató járásával megegyező irányban az óramutató járásával megegyező irányban a tetején: Lauren B szépség polírozó handcrub ($ 20, 2 oz.), Spanyol kéz és testápoló ($ 11.55, 28 oz.), Cie London Mini Nail kezelés Knightban ragyogó páncél és körömfoterem (10,50 $, 0,17 oz.), És köröm mágikus keményítő és kondicionáló ($ 6.50, 0,25 oz.)
Mivel néhányan emlékeznek, nem túl régen írtam egy rövid darabot, hogy megpróbáljam kilépni a gél-manikűrökből. Nos, röviddel, csináltam! Elvittem őket otthonról … és ez szörnyű volt, és nem értem szörnyű, hogy a körmök érzése, mielőtt levettem őket. Úgy értem, szörnyű a “My Nails valójában több napig fáj, és átvette egy hónapot, hogy bemutassák a javulás látható jeleit.”

A recaping, itt egy (meglehetősen rossz, nyilvánvalóan) fotó, amit a körmök azonnal úgy néztek ki, mint miután eltávolítottam a géleket egy hónappal ezelőtt.

HIRDETÉS

Figyelmeztetni kell, nem elég.

Egy kép ugyanabból az éjszakából eltávolítottam a gél körmöket; Én maradtam törékeny, papír vékony, fájdalmas körmök.
Mivel a végzetes éjszaka, megpróbáltam gondoskodni a körmökre, hogy segítsen nekik helyreállni. A gélek eltávolítása után Sally szépségellátásban voltam, és felkértem a munkavállalót, hogy ajánljon egy terméket a szegélyek helyreállításához, miután eltávolította a géleket, és ajánlotta köröm mágikus keményítőt és kondicionálót.

Azt mondta, hogy két teljes hétig használjam, semmi mást nem a körmökön, majd aztán azt követően, hogy alapos kabátként használja, amit tettem.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

After the initial two weeks, my nails weren’t feeling all that much better, so I also added some other products to my gel manicure repair arsenal, including these mini treatments from Ciate London below…

Cie London Knight a ragyogó páncél (balra), Cie londoni köröm tornaterem (jobbra), és köröm mágikus keményítő és kondicionáló (felső)

A Cie Minis segített a legtöbbet, azt hiszem. A köröm edzőtermet és a lovagot ragyogó páncélban használtam. A köröm tornaterem úgy működik, mint egy személyi edző a gyenge körmök számára, míg a ragyogó páncél lovagja a marulaolajjal fényesebb, hidratált körmökkel gazdagodik.

As well as using the Ciate London treatments, I’ve been taking special care to keep my hands and cuticles well hydrated.

My current fave lotion has been the olive-scented one above from SpaNature, which I received as a Christmas gift from the salon I went to when I was still getting manicures.

Az olívaolaj alapja a tökéletes hidratáló, és az olajbogyó nem túlságosan túllépő. Ez egy nagy krém, hogy a Lauren B. Beauty Hand Polishing Scrub használata után hozza létre, amely egy újabb új kiegészítés volt a gyűjteményemhez.

A szuper finom gyöngyök kiváló kézmasszázsot tesznek ki …
A Lauren B. Beauty Scrub finomolaj gyöngyök, aminosavak, az E-vitamin és a napraforgó és az aloeolajok keverékét tartalmazza, és általában a kezem után jó súrolással adom a kezemet, mert helyreállítja a jó mennyiségű nedvességet.

HIRDETÉS

A körmeim még mindig hosszú útnak kell lenniük, hogy menjenek, ahol azt akarom, hogy hol legyenek (jelentése, vissza, hogy ne hámozzon, és a szörnyű szegecsek nélkül), de referenciaként, itt van, mi a körmök ma.

Ma körmök ma: még mindig elszíneződött, és néhány hornyokkal bennük, de jobbá válnak! – És elkezdtek újra növekedni.
Elhaladnak, de attól tartok, még mindig egy kicsit elszíneződött és gyenge. De legalább nem törik le a kalap cseppjét!

Do you guys have any suggestions for products or things to do to rahabilitate your nails after wearing acrylics/gels for a long time? Bármely Szent Grail Nail kezelések? Kérem, tudassa velem, ha csinálsz!

Leave a Reply

Your email address will not be published.