July 19, 2024

IT kozmetikumok Bye Lines Alapítvány: Használata, Szerető, Élet az IT

IT kozmetikumok Bye Lines Alapítvány Bawse. Ez 38 dollár, és hét árnyalatú, elérhető Meow-ban Ulta.
Szórakoztató tény: Egy személy énekelheti a kórust az Nsync Bye Bye – és még akkor sem, ha nem tudod, hogy nem tudod! – Az új alapítvány nevét az informatikai kozmetikumoktól egy kellemetlen időre, bosszantó mind a maguk, mind a körülöttük, hogy nincs vége.

“Bye, bye, bye, bye, bye vonalak!”

HIRDETÉS

Azt hiszem, a videó is volt néhány bábszerű tánc is. Ó, a 90-es évek és a fiú zenekara …

Alapvetően azt hiszem, csak találtam meg, és “az Ön” -al, azt értem, hogy az én, az új kedvenc alapítvány.

A tetején: tisztességes, fény, közepes, közepes tan, tan, gazdag és mély
Ez egy rugalmas, teljes lefedettségű bőr simító folyadékalapú, fényes felületű, és csak esett. 1-oz. A műanyag palack 38 dollár, és van egy szivattyú, amely egy kicsit érintő. Valahogy mindig egy kicsit összeszorítom, mint amire szükségem van, amikor a kezem hátulján helyeztem el (két árnyalatot kell kevernöm, hogy tökéletes mérkőzést kapjak nekem).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ez olyan bosszantó, de más, mint a kis tervezési hiba, és az a tény, hogy az árnyalatok egyike sem tökéletes egyeztetés számomra, azt hiszem, maga az alapítvány szinte tökéletes.

Csupasz bőr az egyik oldalon, és egy keves tan és gazdag a másik

A pórusokat simítja, miközben a finom vonalakat elhúzza, és függetlenül attól, hogy hány réteget használok – komolyan, teljes mértékben “torta arccal”, ha akarsz – nem néz ki Streaky vagy nehéz. És ez sem érzi magát sem. Ön is megengedheti, ha akarja. Akárhogy is, természetesnek tűnik, porral vagy anélkül. Alapvetően tiszta awesomeness egy 1-ozban. üveg.

Táni és gazdag, mint az alapítvány. Én is viselem a torte-t, hogy a mágia heves szempaletta (szemek), Tarte Rose Gold Blush és Glow (Cheeks) és Mac Cha Cha Cha Lipglass az ajkaimon.
Ez egy nagyszerű alapítvány a több mint 30 hölgyeim és hölgyeim számára, akik kényelmes, hosszú viselkedésű alapot akarnak, enyhén harmatos felületű és rugalmas lefedettséggel. Nagyszerű estélyi ki a bőrszíned, a pattanások és a napfoltok lefedése, és általában mindenféle félelmetes az alapítványtól.

Remélem, hogy a kozmetikumok több árnyalatot adnak hozzá, mert csak hét áll rendelkezésre, és ha sárga alsónadrágod van, mint én, egy kicsit őszibarack.

Bár is dolgozhatsz vele. Valahol tan és gazdagok között vagyok, és összekeverem a kettőt. Tudom, hogy sokan ezt nem teszik meg, de gyakran csinálom. Ha például egy könnyebb árnyalatot vásárolnánk télen és sötétebb árnyékolásra nyáron, talán ez valami, amit is csinálnának.

Én vagyok a fényes, könnyű és hosszú viselkedésről. Szeretem! Ha L’Oréal igazi mérkőzés Lumi vagy Mac arc és test, azt hiszem, akkor is szeretni fogod.

Valójában tényleg emlékeztet a Mac arcra és a testre, kivéve, hogy sokkal könnyebb alkalmazni.

HIRDETÉS

Az egyik ilyen nap, amikor megtalálja magát Ulta-ban, megragad egy mintát a Bye bye vonalak miatt, mert félelmetes.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.