July 19, 2024
Uncategorized

A szépség napja. 25: Chanel új No. 5, valamint egy hello redding, Kalifornia!

az új Chanel No. 5 l’eau
L’Eau, a helyek, megyünk! Szeretnék Párizsba vagy Hawaiiba, barátom … De most, pontosan, hogy a Redding, Kalifornia? Ez az, ahol ma összeállítom.

Vallomás: Szeretem nekem néhány Chanel, de nem vagyok igazán egy Chanel No. 5 fajta lány. Sokszor használtam az évek során az évek során az igazán reméli, hogy az őszi ősszel, mivel a szinte története, valamint az ikonikus múlt, és tudod, hogy Chanel, de mindig úgy érezte, mint egy pár Cipők, amelyek soha nem inkább úgy alakítanak ki, mint amennyit szeretnék. Az illat olyan személyes dolog, mint az 5. számú, mindig úgy tűnt, hogy egy kicsit komolyan tűnt nekem.

HIRDETÉS

Figyelembe fogom szem előtt tartani a filippínó ünnepségeket, amikor fiatal voltam, és meg kellett ölelnöm, hogy meg kell ölelnöm, hogy nem tudtam, és mindig használják a Chanel No. 5-et, valamint a zajos ékszereket, valamint azok always had huge hair, as well as when I hugged them, it would tickle my nose (the huge hair as well as Chanel No. 5).

Az 5-ös l’eau egy új verzió, amely Chanel számlálókra érkezik ez az őszi – az illatú remagining – amely az eredetivel együtt ül, és tetszik.

A L’Eau-val határozottan megkapja az 5-ös számú érzést, de ez észrevehetően más. Még mindig számos eredeti példányt eredményez ugyanazokat a jegyzeteket, mint amilyennek emelkedhet, azonban egy könnyebb elixírben, ami finomabbnak tűnik, és megpróbálom mondani, szórakoztatóbbnak.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Lemon, mandarin, valamint narancssárga állvány, valamint a központ. Az én orromhoz L’Eau Airiernek tűnik, mint az eredeti No. 5, valamint szinte súlytalan, mint egy tiszta tüll a meztelen bőr ellen.

Keresse meg ezt az őszet a Chanel számlálóknál. A 3.4-oz. Az itt látható üveg 132 dollár.

Élvezze a szombat többi részét, babes. Itt lesz egy forró, itt redding, mivel mindig ez az idő az év körül (több mint 110 fok!), Tehát a napi hatalmas tervem magában foglalja a legmenőbb terület felfedezését egy légkondicionált szobában.

Ma reggel megvizsgáltam a Skype-ot, valamint azt, mint a kedvelt háziállatát, még nem dobott semmilyen típusú rugeret. Reméljük, hogy nem.

HIRDETÉS

Mi van ezen a hétvégén?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.