July 19, 2024
Uncategorized

A Bareminerals tiszta Glow Collection: Swatches, valamint az első benyomások

új kiemelők, bronzok, kefék, valamint a Baremineralok beállítási spay
Ez egy perc múlva “Bareminerallolta”, de, hogy a szemem megtévessze engem, az idei évben egy tengerparti becca-esque megközelítést vettek be az idén, és mindannyian én vagyok. Their new clean glow Collection is out now with brand new bronzers, highlighters (powder as well as liquid) as well as a dewy makeup setting mist (YASSS!).

Balról: Barepro Glow Bronzers (meleg, Faux Tan), végtelen nyári bronzerek (meleg, faux tan), végtelen izzítóhelyek (Zen, szeszélyes, öröm, szabad és heves)
The endless summertime Bronzer is a pressed powder bronzer with a matte finish. A bareminerals a napsütötte bronz-faux tant sugallja közepes túrázott mavens, valamint terrakotta melegség közepes és mély bőr. Mindkettő 29 dollár.

HIRDETÉS

Ha tetszik a multitasking termékei (és akik nem?), A Barepro Glow Bronzer egy folyékony bronzer, amely önmagában viselhet, vagy az alapozással, árnyalatú hidratálóval vagy akár a mindennapi hidratálóval keverhető. Hasonlóan felajánlotta a Faux Tan (közepes bőrre), valamint a melegség (közepes-to-mély bőr) 29 dollárért.

The endless glow Highlighter is a luminous, non-glittery powder highlighter with pore-blurring powers. ingyenes (pezsgő), heves (bronzolt arany), öröm (egy őszibarack rózsaszín), valamint szeszélyes (egy holografikus árnyék, amely rózsaszínről lila-tól áll) 29 dollárért.

Hasonlóképpen van egy folyadék verzió … A Barepro Glow Highlighter egy multitasking opálos folyadék, amely nem tartalmaz semmilyen típusú ragyogást, valamint ugyanúgy rendelkezésre áll a szabad, heves, öröm és szeszélyes, hasonlóan 29 dollárért.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

And then to set your bronzed, dewy glow, there’s the new moisturizing $28 Dew mist setting Spray.

További deet …

Kegyetlen

Nincs parabén, ftalátok, formaldehid, kémiai napvédő, triklóz, triclocarban, propilénglikol, ásványolaj, kőszénkátrány, valamint mikrobeadok

Most elérhető Ulta, Sephora, Macy, Nordstrom, QVC, valamint a bareminerals.com

– Gyorsan gyorsan. Személyre szabhatja a szín szintjét, valamint megvilágítást három egyszerű lépésben, amely az új tiszta izzítógyűjteményt használja a bareminerálokból. Bronz, kiemelés, valamint tiszta formulákkal állítva, amelyek tartós, jó bőrű ragyogást fejlesztenek ki. Bareminerálok világszerte Sminkes, Nikki Deroest, kihasználja ezt a gyűjteményt, hogy aláírja aláírását az ügyfelekre. “Together, these products blur the look of pores as well as provide the most lovely luminosity to the skin,” states DeRoest. “Tetszik, hogy pontosan milyen friss, valamint a glowy bőr az alkalmazás után néz ki.” produced all skin tones as well as types, these formulas are non-comedogenic, non-acnegenic as well as dermatologist-tested.”

– Bareminers PR

A nyáron, bronzolt ragyogás …
Korábban használta meg a bareminerálokat? Mi az Ön általános preferált strandja Vibe smink márka?

HIRDETÉS

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

P.S. Tea, Gee, Eye, Eff.

Leave a Reply

Your email address will not be published.