July 19, 2024
Uncategorized

Neon fények: 3 színes megjelenés

A három színes megjelenés ebben a hozzászólásban van egy közös dolog közös.

Az utóbbi napokban mindannyian megragadtam őket az óvodai cseppre (a rózsaszín pillantást a tetejére ma reggel volt!).

Mindannyian a $ 29 Lorac Neon Lights palettát végeztem.

In the Neon Lights palette, that yellow is a lot more of a goldenrod, which I’m kind of disappointed by because I wish the palette had a lemon yellow… The goldenrood just isn’t yellow enough for me.

HIRDETÉS

Wow, ez valami, amit soha nem gondoltam, hogy valaha is mondanám!

Szórakoztató színek
Mondja: “Mi”, Karen? Nem viselsz egyszerre sh * tonna barna? Lol. A semlegesek általában a kormányhousem, ez igaz. Általában alapértelmezés szerint számukra, mert illeszkednek a legalacsonyabb energiaállapotom, ha ha ha! Plus, you can’t really muck up neutrals.

Mégis viszketés voltam, hogy sokkal több színt viselek. Épp most próbáltam úgy gondolkodni, hogy kényelmesen érezzem magunkat, mert olyan szórakoztató, mint a fényes, intenzív csillogó néz ki, úgy érzem, egy kicsit őrült visel, hogy olyan smink, amikor mindent csinálok, hogy coywolfot hozok az iskolába vagy a kisgyermekhez Balettosztály.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

The colorful looks here are my speed because, even though there’s a bright focal point in every one, there are still subtle-ish elements, like the foundation.

Valami Sam azt mondta abban, hogy a 90-es évek smink videója rámutatott a másik nap rezonált velem. A parafrázishoz azt mondta, hogy ez nem az a dolgok, amiket halom, hogy néz ki, hűvös. Ez az, amit elhagysz, ezért általában hihetetlenül minimálisra mentem a bázison az összes színes megjelenésben.

Én is nagyon ihlette Katie Jane Hughes utóbbi időben. Ő egy sminkes művész, akit Instagramon követ, és csak annyira átkozott. Meg fog festeni egy finom swishot a szikrázó zöld árnyékot, vagy vázolja a Skinny Slice neon sárga bélés, így elmondhatod, hogy szereti a viselet színét, de ő is szereti minimális a bázissal.

Jelenleg egy kicsit megszállott vagyok vele!

Nézd 1: rózsaszín nyári naplemente

Eyes: Bolt, girls and Atomic eyeshadow from the LORAC Neon Brights Palette, Chanel dimensions de Chanel Mascara, Maybelline bold brown Tattoo studio Liner, IT Cosmetics Brow Power Micro in universal Taupe, urban Decay Yeyo liner (as a base)

BASE: MAC A NEM NEM ALKALMAZÁS NEM ALKALMAZHATÓ, MEDICAL Mélyen (egészen, ujjakkal együtt) és az Estée Lauder kettős viselet alapja a méz bronzban (az ujjaival az arcán, az orr, az ajkak körül)

Ajkak: Mac csíkos ajak ceruza és Mac nyitott jelenlét rúzs

Nézd meg a 2: kék jegyzetet

Eyes: Indie and Blue note eyeshadow from the LORAC Neon Brights Palette, Chanel dimensions de Chanel Mascara, Maybelline Tattoo studio liner (gray shade), IT Cosmetics Brow Power Micro in universal Taupe, urban Decay Yeyo liner (as a base for the blue eyeshadow

Base: Tom Ford Traceless Liquid Alapítvány (egészen, ujjakkal együtt), Mac Sun-áztatott szalag Bronzer és Mac SunBasque Blush (Cheeks)

Ajkak: Mac csíkos ajak ceruza és Mac füstölt mandula rúzs

Nézd meg a 3: citromszelet

Eyes: bolt and Atomic eyeshadow from the LORAC Neon Brights Palette, Chanel dimensions de Chanel Mascara, Maybelline bold brown Tattoo studio Liner, IT Cosmetics Brow Power Micro in universal Taupe, urban Decay Yeyo liner (as a base for the yellow eyeshadow)

Base: wander appeal nude illusion in golden Tan, bareMinerals warmth Bronzer and bareMinerals complimentary Highlighter

Lips: Chanel 166 Rouge Coco gloss

HIRDETÉS

Would you try any of these looks? Érdeklődési gondolatok akarják tudni.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.