July 19, 2024
Uncategorized

Vasárnap lapokkal a macska, smink, valamint Charm Blog Mascot, Vol. 460

A Tabby ma reggel tűz volt! I believe something should have transpired overnight…either an alley feline jamboree, or possibly a raging celebration with the regional wildlife. Nem tudom, azonban a fülek teljes körű poofy-farok módban voltak, ami váratlan volt, mert tudod, ő típusa a kör királya. Ő valóban nincs semmi bizonyíték, így amikor a kora reggeli körök során ellenőriztük a közösséget, sokkal inkább karbantartási dolog. Sniff ezt a sarkot, ellenőrizze a sarkot. Ok, minden copacetikus, ma azonban teljes narancssárga riasztás volt Tabby – farok Poofed, hatalmas ugrások lefelé járni, nagy mennyiségű intenzív fal szippantás.

Megkérdeztem tőle, hogy aggódjon, és nem is kijelentette, hogy nem, de testbeszédéből azt hiszem, lehet, hogy kicsit ideges volt … Azonban soha nem ismeri el. Ő olyan nagy nagy macska.

HIRDETÉS

Úgy értem, megértem, hogy a “farok poof” várhatóan jel, de én olyan vágyat, hogy a farka az volt, hogy az egész idő alatt, mint egy üveg tiszta farok. Azt hiszem, ez további imádnivaló lenne rajta.

Oh, as well as can I just state — side note — that I caught Connor inspecting his crunchies this morning, as well as Tabs was such a great sibling that he didn’t even get mad at her. Csak hagyja, hogy ellenőrizze az ételét.

Néhány macska birtokló, de ő nem.

HIRDETÉS

A legjobb macska valaha.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.