July 19, 2024
Uncategorized

Stila marad minden idő alatt Por felületi alapítvány és krémrecsés

matt, valamint a teljes lefedettség!
Ha James Bond Tech Tech csapat ugyanúgy készült Charm-szerkentyű, akkor úgy néz ki, mint ez. A képzetlen szeméhez ez a doohickey úgy tűnik, mint egy Run-O-The-Mill Stick Alapítvány, de a tetejét és a voila-t. – Rejtett rejtegető.

Stila maradjon az összes időtartamú porfelületi alapítvány és krémrecsés (36 $, valamint a Stila, valamint az Ulta) a nőknek, valamint az embernek, aki egy teljes lefedettségű glam-ügyletet szentelt, valamint ez is Mintha három terméket kapna az egyikben, mivel a krémes, matt stick alapítvány egy matt porcsévéig szárad, így a Sorta-t ugyanúgy kapsz egy beállítópor.

HIRDETÉS

Mind az Alapítvány, mind az őszibarack partner-bűnözés szatén-kivitelben a szemcsézettje lefedi mindent, beleértve a pattanás pigmentációt, szeplőket, napfoltokat, valamint szemcsés köröket. 16 árnyalatban is kapható.

Most, hogy egy 40-es éves Gal, aki szereti a természetes látásokat, valamint teljesen válogatós a rejtekezőkről, valamint a porokkal foglalkozik (nem szeretem a cake-y-ot a sminkkel), szkeptikus voltam Ez először is kiderül, hogy nagyon tetszik.

Nyolc órát tart, és nagyon sima lesz a bőre. Bár minden nap nem fogom viselni, mivel ez nehezebbnek érzi magát, mint a sminkkel való foglalkozás, általában viselem, de ha szereted a teljes védelmet, és nem szeretné, hogy az alapja mozogjon, Stila kapta.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Sajnos, egy darab ragadt a sapkához, amikor kinyitottam. Lásd azonban a Trick rejtegető a kupakban?
A méz után és a 8 méz után, ami úgy tűnt, mintha lenne egy TAD, hanem könnyű fény, de ezek egy lépést oxidálnak. Úgy néz ki, kicsit fény, igen? Ugyanakkor hamarosan ezt a képet vettem, az alapítvány körülbelül fél lépéssel oxidálta, így végül sötétebb volt, mint ebben a képben.

Azt javaslom, hogy az árnyékolást körülbelül fél lépéssel könnyebbé válasszam, mint általában oxidálódnánk, és egy kicsit 10 perc alatt sötéten sötétedik.

Honey 8-at használok az arcomon! CHEEKS: Homokóra Környezeti megvilágítás Bronzáló por a sugárzó fényben, valamint a homokóra Strobe megvilágítási por Lucent (felső arcbónák); Szemek: Kevyn Aucoin készítése Charm Book palettákkal szemben
Stila maradjon egész idő alatt sokkal nagyobb védelem, mint a többi bot alapítvány, amelyet az elmúlt néhány évben más márkákból próbáltam, köztük a homokóra eltűnt, amely az én jelen utazásom, vagy meghal, Bobbi Brown Alapítvány (de ezt használtam Most megszakít engem), valamint az új Nars-t.

HIRDETÉS

Ha mindent el akarsz rejteni, akkor ezt a trükköt fogja tenni. FYI azonban, hogy úgy érzi, hogy a bőrén ül.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.