July 19, 2024

1-10-es skálán, 1 teljesen egyenetlen, pontosan, hogy a szimmetrikus a szemöldöke?

tartósan kitölti a szemöldökét, haver.
Hmm, let’s see… determine here, tilt head there… perhaps a six? Vagy hét?

Nem, azt hiszem, ez olyan jól működik. Öteket fogok mondani, mivel szimmetrikusak vannak valamilyen módon, de ők inkonzisztensen szimmetrikusak, ha ez bármilyen értelme.

HIRDETÉS

A pontosan ugyanolyan vízszintes síkban vannak. Úgy értem, mindketten a belső oldalon kezdődnek a pontosan ugyanazon a területen, de a dolgok elkezdenek egy kicsit nyalogatni a külső farok felé.

Az ideális homlokom teljesen más alakú, mint a bal oldalam. Az ideál legalább egy negyed hüvelyk, valamint az ív kissé magasabb, így amikor kitöltöm az ideális homlokomat, tovább kell vinnom, mint a bal.

Hasonlóképpen kell, hogy “csinálj dolgokat” az ívbe …

Ezeket a bittechnikákat végeztem, amikor olyan sokáig töltem be a szemöldökemet, hogy már nem rendelkeznek hatalmas ajánlatot, de sokáig tartottam, hogy tényleg kitaláljam, hogy melyik homlokát vastagabb, mint a másik, és pontosan Milyen más módon alakultak ki.

Az egyik dolog, ami segített az MBB-ről. Megnézem őket a számítógép képernyőjén, és olyanok, mint például: “Mi van az ideális homlokával!?”

Well, a) it was/is shaped differently, as well as b) my ideal brow always looked darker since I was pressing harder on that side when I was applying my brow products.

Seriously, I only pertained to recognize this in the past four or five years, so when I state that it took a while, it truly did take a while.

HIRDETÉS

Mindenesetre, 1-10-es skála, pontosan hogyan még a szemöldökét is?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.