May 18, 2024

Becca Après Ski Glow Gyűjtemény Szemlámpa Kombináció üdüléshez 2017

Becca Après Ski Glow Deal kombináció az arcomon, valamint a Nars Vibeke rúzs
Ha azt hitték, hogy egy üzletet használ a termékeden a szemedben Freaks Out (látszólag, nem freak engem, ha!), Ne aggódj. The new $45 BECCA Après Ski glow Collection Eye Lights combination is officially an eye product…even though the “shadows” in it have nearly the exact same formula as the actual BECCA Shimmering Skin Perfector Powders.

(Oldalsó megjegyzés: Én vagyok az egyetlen, aki már kihasználja a Becca csillogó bőr tökéletesítését, valamint a bronzokat, mint eyeshadows? Csak kíváncsi …)

HIRDETÉS

Beszéljünk barna árnyékról, baba!
Ez egy lenyűgöző paletta. Hét semleges árnyalatú – kettő új (testes vajas barna pirított marshmallow, valamint forró kakaó), valamint ötük a meglévő kiemelők alapján a Becca hosszú távú vonalban.

Mindannyian olyan puha, mint a vajas, valamint a keverékek ugyanolyan könnyen, mint a Becca teljes körű, hivatalos kiemelők.

Szeretem a Browns (Big Surprise) használatát, mivel quickie ráncos színek, mivel ezek nem rendkívül pigmentáltak, ezért szinte azonnal meg kell határoznod a szemedet, ha néhány swipeset süllyedsz a fedélen.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Aranybarna pirított marshmallow általában rocking a világom ideális most. Úgy néz ki, mint egy kicsit, mint a Mac Soba nekem, de mint amplifikált arany gyöngy. as well as reddish brown hot Cocoa appears like a satiny version of MAC Swiss Chocolate. Vörös, de ez nem olyan jól, ha megérted, mit értem.

Az egyetlen hatalmas fogás ezzel a palettával, valamint egy hatalmas fogás típusát, az az, hogy sok árnyalatú – a könnyebb, különösen – minden (a topáz kivételével) meglehetősen pontosan ugyanaz az NC 42 bőr, tehát ha az árnyékom vagy sötétebb … ez az ismétlődő.

Csak mondom.

Azt hiszem, ez egy nagy paletta. Az árnyékok általában úgy vannak bolondproof, de 45 dollárért, a legvalószínűbb, mint egy induló kombináció, hogy valaki új a vonalhoz.

HIRDETÉS

Úgy értem, nincs semmi, ami megakadályozza, hogy ezeket az árnyékokat használja az arcodon … így is van ilyen. Olyan, mintha kettőt kapsz.

A tetején: holdkő, opál, topaz, pirított marshmallow, forró kakaó, fokozott kvarc, gyöngy
Topáz viselése a fedélen, pirított marshmallow a gyűrődésemben, valamint a forró kakaó a lash vonalon.
I szagú hó …
A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.