July 19, 2024
Uncategorized

Hogyan Rock Pink Eyeshadow (partnerség Jen és Anna)

a Metropolitan Decay X Gwen Stefani Eyeshadow kombináció ($ 58) segítségével
Lehet, hogy rámutattam erre, ha vagy kétszer (vagy háromszor vagy négy), de abszolút, mint a rózsaszín smink. Azt hiszem, a rózsaszín kiváló módszer, hogy finom színt viseljen, és figyelembe véve, hogy soha nem elégedett egy rózsaszín szemhéjfesték, amit nem szeretem, azt hittem, hogy szórakoztató lenne együtt dolgozni Jen és Anna, aki Hamarosan megosztja a megjelenését, és megmutatja neked egy olyan módszert, amelyet mindannyian szeretünk rózsaszín szemhéjfestéket viselni.

A kinézet, amit a tetején használok, pontosan hogyan szeretem Rock Pink Eyeshadow-t, és azt kell mondanom, köszönhetően néhány figyelemre méltó látogatónak az inspirációért! Az egyik látogató rámutatott arra, hogy a Maybelline Color Tattoo 24hr koncentrált ceruza kiváló lenne, mint az eyeshadow bázisok, valamint még egy remek a Metropolitan Decay X Gwen Stefani Eyeshadow paletta.

HIRDETÉS

Vettem a megjegyzéseket a szívhez, mindketten kihasználva mindkét rugalmas rózsaszín megjelenést. Nagyon köszönöm, hölgyeim! Szeretem meghallgatni észrevételeit, aggodalmait, és tippeket, ezért tartsd őket! Komolyan, a megjegyzések teszik a napomat

Ahhoz, hogy teljesítsem ezt a pillantást, használtam maybelline színű tetoválás 25hr koncentrált zsírkréta rózsaszín parfait, mint a bázis a szemhéjaim, akkor használt zónát a Metropolitan bomlási X Gwen Stefani kombinációban a gyűrődésemben a morphe E22 kefe felhasználásával.

A Zoeva Luxe Smoky Shader tiszta (először rámutatott ebben a közzétételről Zoeva), csomagoltam Harajuku-t a fedélzetre, valamint Harajuku-ra, az úton, egy rózsaszín szerető álma! Ez forró rózsaszín, valamint szikrázó, de ha a zónával használják, ez nem olyan fényes.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

És akkor a szemöldökemben a Colourpop kozmetikumok homlokzata ceruza fekete n ‘barna, valamint ugyanúgy, mint a sokkal jobb, mint a szexi szempillaspirál a szempillákon.

Tetszik pontosan, hogy ez a megjelenés kiderült, és amint ez az ANASTASIA Beverly Hills Lipgloss!
A bázisomért a Meleg mézben használtam Becca Aqua Luminous Alapítványt, valamint ez volt az első alkalom, hogy ezt az alapítványt használtam. A rekordhoz csodálatos! Megpróbáltam más glowy alapítványokat (vizsgáltam Giorgio Armani Maestro Glow-t, valamint L’Oreal Lumi párnát), de ez a legvalószínűbb, hogy az eddig az épített védelem, valamint a hosszú élettartam.

Nincs olyan dolog, mint sok rózsaszín!

Az arcomon a Mac csodálatos, mint a kakaó elpirul, ami az én megyem, amikor egy természetes elpirulást akarok, amely nem ütközik a smink többi részével. Ugyanúgy használtam az Anastasia Beverly Hills Riviera megvilágítót, hogy kiemelje.

The Anastasia Beverly Hills Illuminators are excellent since they add a truly quite sheen that doesn’t highlight pores.

HIRDETÉS

Az ajkamon az Anastasia Beverly Hills Lipgloss-t használtam a piszkos lila-ban, és ezt a fényességgel fogyasztom. Ez a legjobb rózsaszín / levendula.

Ami emlékeztet engem, annyira elégedett vagyok az ABH ajakfehérjékkel (van egy közzétételem az Anastasia Beverly Hills-től a blogomon), valamint úgy vélik, hogy ezek a legjobb ajakfények a gyűjteményemben.

Minden rózsaszín mindent!
Szóval, pontosan hogyan rock rózsaszín szemhéjárnyal? Megértette a fúróat … kiömlött a kedvencek a megjegyzések!

Leave a Reply

Your email address will not be published.