July 19, 2024

Dim Sum: Yum!

Kapok ezeket az intenzív vágyakat a Dim Sum-nak egyszerre, és mindössze annyit gondolok.

Néha még mindig álmodom. Mmm … azok a kis leves gombócok, amelyek a szájába süllyednek, amikor harapsz rájuk. FÉRFI! Olyan jóak.

HIRDETÉS

Nem fogok igazságosságot csinálni, de mi a dim összeg? Olyan, mint a kínai stílusú tapas, kis előételtáblákkal. At most places, servers push carts around the tables with different dishes displayed on them, and you pick and choose which ones you want.

Nomok, az óramutató járásával megegyező irányba a jobb felső sarokban: puding zsemle, sült rizs, zöld tea gombóc, garnéla golyók, garnélarák és zöld hagyma gombócok és kínai brokkoli
Yum!

Vannak harapás méretű tészta galuskák hússal vagy tenger gyümölcsei keverve néhány zöldséggel, mint a káposzta vagy sárgarépa belsejében, és különböző párolt, sült vagy sült zsemle, töltött bbq, pácolt vagy párolt hús vagy zöldség.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Nagyszerű, mert kipróbálhatsz egy csomó különböző dolgot, és ha egy csoporthoz megy, és mindenki részvénye, akkor még jobb.

Ez az anyák napja volt. A Kelet-öbölbe mentünk, és szórakoztató, finom étkezés volt Bk bisztróban Fremontban.

Nagyon ajánlott, ha valaha is ki van. Ez nem szuper képzelet, de ez nem szuper drága, és az étel friss, érdekes, és gyorsan megkapja az asztalodat.

Valaki szereti a sült rizst!

Megkapom a mamámból …

HIRDETÉS

The portions are also bigger than usual, so don’t make the same mistake we did by ordering 20 dishes for five adults and a toddler because you expect them to come out on tiny little plates (because that’s what happens at a lot of dim sum helyek a városban). A BK gombóc ételei összehasonlítással masszívak. HATALMAS. Szóval, akkor kitölti, ha elhagyja!

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.