July 14, 2024

Vannak olyan frizurák, amelyeket teljesen soha nem csinálsz?

Flashback 2012: Bob, Bangs, valamint rózsaszín haj …
Amikor a mah hurr, azt hiszem, nagyon kalandos vagyok, sok stílusban kapható, és 15 másodpercenként (ok, jól, mint három-négy hónapban) .

And I never like to state “never,” since you can’t anticipate exactly how your tastes will change, however I am comfortable stating that there are specific hairstyles that I’m fairly positive I will never even attempt to try.

HIRDETÉS

Mint egy pixie vágás.

Szeretem más emberekkel! – Ne tévesszen meg – azonban megértem, hogy nem tudtam kezelni a növekvő feldolgozást. Hihetetlenül rövid állatok hosszúságú haja volt, amikor a késő ’90-es évek végén, és még mindig remegő, amikor hiszek abban, hogy kúszik le a nyakam hátán, amikor megpróbáltam felemelni. Legalább négyszer vágtam le, mivel csak nem tudtam kezelni a növekvő részét.

Nem hiszem, hogy egy mullet vagy egy shagot csinálok. Ismét láttam őket néhány rendkívül divatos nőn, akik képesek legitim a sziklára, és rendkívül elegánsnak tűnnek, és elegánsak, de nem hiszem, hogy szinte rossz vagyok . Talán ha van néhány tetoválásom …

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Bármilyen komoly tompa vágás valószínűleg hasonlóképpen rossz ötlet. A hajamnak van rétegek vásárlása, hogy működjenek, lol! Amikor ez egy hosszúság, csak laposnak tűnik, és nehéz … és rendkívül unokatestvére.

Lássuk, mi mást …? Ó! — I don’t believe I’d ever, ever get a reeeeallly tight perm. Nézze meg: maradék ifjúsági trauma. Amikor a nagymamám fellebbezési intézménybe ment a nap folyamán, amikor a hajomat gyakorolta!

Áldd meg a szívét … Jól jelezte, de a transzpirelt nem volt semmiféle aranyos.

HIRDETÉS

Hmm … Úgy tűnik, mintha kevésbé kalandosak vagyok, mint gondoltam, lol!

Mi van veled, édességek? vannak frizurák, amelyeket teljesen soha nem csinálsz?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.