July 19, 2024
Uncategorized

Van online egy nagyszerű bevásárlóközpont közelében?

Megjeleníti a: közös bevásárlóközpont zsákmányt
Igen, valamint nem. Van egy külső bevásárlóközpont öt percre tőlem, hogy szeretem … Szeretem, hogy öt percre van tőlem, és van néhány fantasztikus hasznos üzlet, mint a cél, a Costco, a DSW (általában “cipő Valhalla”), Sephora (jobbra!?), Loft és régi haditengerészet. Hasonlóképpen csak egy Nordstrom Rack, a Carter, valamint a banán köztársaság gyárboltja van.

Annyira nagy a napi hasznos üzletek, de még mindig szeretném, ha jobban szeretném, ha egy megfelelő beltéri bevásárlóközpontot éltem, sokkal több változatossággal, mint a San Francisco nagy háromemeletes bevásárlóközpontjai, valamint a keleti öbölben, ahol sétálhatsz, míg Napfény, teljesen elveszíti magát órákig, valamint sétáljon ki, amikor éjszaka.

HIRDETÉS

Örülök, bár ez olyan közel van, hogy olyan közel van egy Sephorához, hanem egy célt, valamint olyan helyekre, ahol egy csipetnyi költségvetésbarát ruhát kapok, majd egy Starbucks-t kapok a módszeren.

Right after I provided birth to Connor, man…that shopping center was my risk-free place! Amikor a szülés után a szülés után nem alvás Haze, El Hub azt fogja, hogy minden pár napon csak az emberek lássák az embereket, valamint kijutni a házból. Megvan nekem, hogy megmosem az arcomat, tisztítsa meg a hajomat, valamint a fogaimat, valamint a ruhákat, valamint ruháit (mert, hogy valódi, haveronként kezeljem az elszíneződött hálószobákat 24 órakor) hónapokig a valódi, online emberrel lények.

HIRDETÉS

Egyébként. Malls! Van online egy nagyszerűen? Ha igen, milyen előnyben részesíti a dolgokat?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.