July 19, 2024
Uncategorized

Fénykép: Még egy termék szemmel néz ki egy Mac hagyományos

, ha nagyon rémült, ne szüntesse meg a horrorfilmet a Netflix-en. Ehelyett tegye a sminket teljes napfényben. HAHAHA! Haver. Ez egy olyan félelmetes, aki sok terméket lát a bőrön az ilyen megbocsátás fényében. Or perhaps that’s just me since I haven’t been doing a great deal of full-on makeup over the past few months (#pandemiclife).

Tehát tegnap reggel néztem, mivel garantálom magamnak, hogy egy kis sminkre tegyem. (I recognize that my mask covers practically everything, however still, in some cases putting on makeup still makes me feel better.)

HIRDETÉS

Connor volt egy külső playdate egy barátjával, és sok délutánon kívül leszünk, így reggel úgy döntöttem, hogy kihasználom a természetes napfény streaminget az ablakomban, hogy segítsen nekem ezzel az egy termékkel Nézd meg a Mac PowerSurge ceruzával.

Olyan szemhéjfestékként használtam, valamint egy vonalhajót a fedélen!

Connor playdate volt kívül “torta festmény”, egy koncepció, amit az Instagram hektikus kisgyermekből kaptam.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Sok óriási dobozt kaptam együtt, hogy úgy nézzek ki, mint egy nagy torta, valamint Connor, valamint a barátja festette a rétegeket mosható tempura festékkel.

Feltételezem, hogy a legfélelmetesebb dolog a sminkjével kapcsolatban a teljes nap felismerhetetlen fényében, pontosan pontosan pontosan, hogy a termékek hogyan viselkednek a bőr szerkezetének megfelelően. TE JÓ ISTEN. Tényleg megkövetelte, hogy keverje össze az alapjaimat, valamint az összes felesleges területet, ahol egy kicsit ott volt ott. Ezt a zajt ijesztőem, tudom, de azt hiszem, hogy meg kell csinálnod, ha csak a szórakozás, mivel valóban szemet nyitja meg!

Lehet, hogy újra megtehetem ma, mivel feltételezem, hogy én vagyok egy masochista, mint ez, lol!

Mint a smink, a másik nap, ugyanolyan sok o.g. MAC faves up in this makeup mix, like Powersurge on my lids, Blushbaby on my cheeks, as well as Whirl lipstick mixed with a bit bit of Honeylove on my lips. (Azt akartam, hogy úgy nézzen ki, mint az őszi smink, de nem akartam, hogy ugyanolyan barna.)

Kezdetben egy Rosy Brown Matte ajkával mentem, mivel őszi megjelenésemre kerültem, de ugyanúgy kipróbáltam egy fényesebb, rózsaszínű, megnövekedett Matte Lippie-vel …

Inklessem, hogy a szem / arcú kombináció valóban jól van egy fényesebb rózsaszínű megnövekedett rúzs …

Ez a terv kidolgozása, az egyik új Mac por csók folyékony lipcolours. Azt hiszem, valóban gyönyörűnek tűnik ezzel a szemmel / arcú kombinációval, valamint a következő alkalommal, amikor viselek, úgy gondolom, hogy ezt az ajak színét helyettem.

Egy sokkal több dolog a PowerSurge-ről, mielőtt elmegyek – ha ezek az egy-és-készek a béléssel nézed, akkor a varázsa annak, hogy nem kell nagyon ideálisak a fedélen, mivel ha csak használsz egy Színes, ha vannak olyan területek, amelyek a fedéleken sokkal elegánsabban vannak összekeverve, mint mások, akkor ne aggódjanak vele, mivel mindaddig, amíg meglehetősen sima színű alakja van, amely elhalványul a szemöldöke felé, akkor lesz bírság.

As with any type of lid action, for instance darkness on the outer third, or when you deepen the outer v, you can do that for much more dimension right here too, however if you try as well as it doesn’t get where you Azt akarja, hogy menjen, buff egy kicsit több, ne zavarja vele, és áthelyezés a napoddal.

HIRDETÉS

Úgy vélem, ezek fantasztikusak, mivel valóban nem kiemelik a hibákat is, és ez egy fantasztikus dolog!

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.