July 19, 2024
Uncategorized

Smink, valamint a szépségblog hétfői szavazás, vol. 607

Szóval … Mi a hétfői szavazás?

Kiváló kérdés! Nem, ellentétben a nevével, egy tényleges szavazás, mint a kattintásos gombok. Ez csak öt vagy kevesebb véletlenszerű aggodalomra ad okot, amelyet minden hétfőn hétfőn adtam ki a múltban az elmúlt évadban (2007 óta). Szeretem a válaszokat olvasni, és segíti, hogy segítsen nekem a héten, hogy nagyszerűen kezdjem.

1. Nagyon első dolog, amit a zuhanyzóban mosod?

Teljesen függ a forgatókönyvet. (Side note: Leave it to me to make a shower complicated, HA HA HA!) If I’m using makeup, then the very first thing I’ll laundry is the makeup from my deal with utilizing an oil-based cleanser…but Nem fogok hivatalosan “mosni” az üzletemet a friss szója tisztítószeremmel, amíg a zuhanyzó rendkívül vége, mivel csak könnyebb számomra, hogy megszüntessem a sminket az elején, amikor az üzletem még mindig száraz, ezért én csináld. Then, I’ll laundry my deal with with the Fresh Soy after I’ve shampooed as well as conditioned my hair (so I don’t end up with any type of leftover hair product on my face).

Tegyes forgatókönyv: Ha nem használok semmilyen sminket, akkor először megmosem a hajam.

Harmadik forgatókönyv: Ha csak a zuhanyban vagyok, hogy egy gyors öblítést végezzen (mint egy reggeli vagy egy déli edzés után), akkor először a nyakammal és a nyakammal is mosok.

2. Pontosan milyen gyakran tervezed a sminket?

Elég gyakran … Körülbelül az idő kb. Ellenkező esetben mindig a pontosan ugyanazt a bronzos semleges megjelenést variálom.

Ez az alapértelmezett, valamint könnyű.

3. Szarkasztikus vagy?

Nem … nem, általában nyomtatott, mivel ugyanolyan nehéz kommunikálni az arckifejezések nélkül, valamint az intonációval. Személyesen? Nem soha. / s

4. Milyen színű a kívánt rúzs?

Az utóbbi időben mindannyian meleg rózsás bézs voltam, egy kis őszibarackgal. IGEN.

5. Elmegyél az égbúvárkodás?

Ha 20 évvel ezelőtt megkérdeztél, sikolttam volna “yaaasss!” Hosszú ideig tartottam, ha hosszú ideig volt, és volt egy robbanás, de most nem olyan szórakoztató, mint én … szándékosan elhelyezni magam szükségtelenül veszélyes körülmények között kevésbé … most vonzó. A világ veszélyes, elegendő nélkülem, amellyel szívesen ugrott ki a repülőgépekből, lol!

Csak én …

Vagy a “hajnal egy új évtized” dolog megfordult, hogy bármi legyen a hornka? Nyilvánvaló, hogy mindenki (beleértve a macskámat is, aki ma reggel további beszélő torbie) “2020-ra érkezik”. Nem bánom, mert egy friss kezdet, de amikor a matematikát csinálom, nem próbálok hiperventilálni, amikor elismerem, hogy 10 éve leszek az 50-es években, és Connor lesz egy tinédzser ( !).

Van tervei az újév előestéjére? Itt tartjuk az alacsony kulcsot, és otthon ünnepeljük.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Karen

P.S. Itt van az aggodalmak, hogy másolják / illessze be a válaszokat egy megjegyzésben. Hamarosan beszélj.

1. Nagyon első dolog, amit a zuhanyzóban mosod?
2. Pontosan milyen gyakran tervezed a sminket?
3. Are you sarcastic?
4. What color is your preferred lipstick?
5. would you go sky diving?

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published.