July 19, 2024

Mi van a táskámban … és Connorclaire.com Clue # 4!

A dolgok jelenleg a táskámban vagyok, és egy másik Connorclaire.com Clue
Mert én vagyok olyan voyeur, mint ez, és szeretem látni, mi van az OPP-ben (más emberek pénztárcai), itt van jelenleg a fő táskámban, és itt is a következő Connorclaire.com Clue …

Természetesen a megbízható Kate Spade Grand Street Layton Wristlet ott van.

HIRDETÉS

Természetesen.

Mert az egész internetet be tudtam adni, és még mindig van hely a lapok szervizkártyáihoz.

And I never leave home without my iphone and a pair of sunnies (these are LE from Quay Australia that were made for too Faced).

Ami a fellebbviteli finomságokat illeti …

(Nem lehet elfelejteni a fellebbezést.)

Elizabeth és James Nirvana Bourbon Rollerball, két csöves rúzs (az Apoline és a Stefania Nars Tausticks), a Mac Viva Glam Ariana Grande 2-es csöve, Mac Lipglass, Mac Mineralize SkinFinish természetes arany és egy Arckefe Guerlain-tól.

And for when my hair gets unruly (as it so typically does), I also carry a claw clip and a hair band.

Mindig jó ötlet, hogy tisztítási függvényeket is biztosítson a váratlan élelmiszer / snot / slobbering helyzetek kezelésére, így van egy Burp ruhával (ez az Aden és az Anais által Ives), néhány nedves törlőkendő, kiabálva törlőkendők és egy kis üveg kézfertőtlenítő.

A megbízható Sony Point-And-Shoot Cam (az első gen RX100) is sok időt vesz igénybe, mert kisebb, mint egy dslr, de sokkal jobb, mint az iPhone.

Ezt figyelembe véve, hogy nagyjából az idő hajnalát, és mindannyian karcolódtak és festettek, de még mindig tökéletesen működik. Ez a dolog olyan, mint egy tartály!

HIRDETÉS

És ez az, amit én megyek. és veled mi van? Mi van a fő táska ideális Meow?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.