July 19, 2024
Uncategorized

L’OREAL $ 12.99 TREAL MATCH LUMI PORL LUMI PORLIG GLOW ILLUMINATOR: A kiemelések olyan fényes, hogy tükröket készítenek a fényes csizmájukban

L’Oreal True Match Lumi Powder Glow Illuminator (12,99 $ mindhárom fajta)
Előbb-utóbb egy napot teszek anélkül, hogy legalább egyszer meg szeretném mondani a “Strobing” szót, de ma ma? – Teljesen nem azon a napon.

Igen, édességek, ezek az új $ 13 L’Oreal True Match Lumi Powder Glow Illuminators mindazokról szólnak, amelyek a nagy fényes fagyos életről szólnak, és csak időben vannak az őrület strobingjára! – A nemzet legújabb trendje.

HIRDETÉS

Ez a három megvilágító por egy kicsit olyan, mint a Bobbi Brown csillogó téglája. Each pan is comprised of four different colors of diverse levels of shimmer, shine as well as opacity. Az összevonsz együtt, valamint az integrált keveréket, hogy kiemelje a konkrét területeket, vagy az egész arcodat, bár óvatos leszek az utóbbitól, hacsak a bőred simább, és teljesen porcelán, mint a baba csípője the frosty surface seeks out pores as well as fine lines like a tabby seeks out gravy.

Igazán megpróbáltam egyszer … az egyiket csak a rúgásokra használtam, és végül a Hella izzadt, mint a nagy 3D horror filmméretű pórusok.

Alapvetően nem vagyok a fagyos kiemelők legnagyobb rajongója, és azt vágyam, hogy a csillogó hatások finomabbak voltak, de ezek hasznosnak bizonyulhatnak, ha olyan, ha olyan, mint a figyelemre méltó fagyos hatások, amelyek sugárzik, mint a nagysugár fényszórók, talán a terület kiemeli az arcod és / vagy az orr hídja.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Most az interneten, valamint a drogériák, a walgreensek, valamint az Ulta aranyban, a meleg bőr tónusok, a jég a félelmetes bőrkamatok számára, valamint a semleges bőrhangok számára.

Ó! – egy utolsó dolog. try not to decrease these, since they’ll almost definitely shatter (see the unfortunate pan of Rose?).

L’oreal true meccs lumi por fény megvilágító arany
L’oreal true meccs lumi por fény megvilágító jég

HIRDETÉS

L’Oreal True Match Lumi Power Glow Illuminator Rose-ban

Arany, mind a négy árnyalat egyedülállóan, és ezután összekeverve (messze jobb)

Rózsa (minden árnyalat keveredik együtt)
Jég, mind a négy árnyalat egyedülállóan megmutatta, azután összekeverve
Arany viselése a felső arcomon, valamint az orrom hídján
Ár: $ 12.99 a 0,31-oz. Pán
Elérhetőség: Az interneten, valamint a drogériák, a Walgreens, valamint az Ulta
Smink, valamint a szépség blog értékelése: B- / B (ára, és nagyszerű, valamint a figyelemre méltó kiemelkedések, de a fagyos befejezi a pórusokat és a finom vonalakat)

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.