June 24, 2024
Uncategorized

Ez a pulóver időjárás! (P.S. I’m currently Addicted to bath & Body works Candles)

It’s December, there’s a chill in the air, it rained half the day, and there’s a carpet of colorful autumn leaves on the ground.

Yup, it’s sweater weather, which indicates that it’s also a good time to burn my new favorite candle, the appropriately named sweater Weather, by bath & Body works ($22.50). Jelenleg a pulóver témájú nyaralásod és egy pihentető eukaliptusz, boróka bogyó és a Sage illat a nappali szobám ideális Meow.

HIRDETÉS

Van valami a gyertyákról és az ünnepekről, ugye? Ez az évszak, tényleg jól érzi magát.

Conveniently — or, not so conveniently, depending on your perspective on scented candles — a new bath & Body works store opened at the mall by my house, and GURL, you know that saying about how you don’t know what you’ve got amíg eltűnt? Nos, teljesen érvényes a fürdő és a test munkájára, lol! Ott volt az egyik a városomban, de egy évvel ezelőtt egy kicsit lezártak, és nem vettem észre, hogy mennyire hiányzott, amíg az új bolt megnyílt a bevásárlóközpontban.

Különben is, a gyertyák. The store has all of their fall and wintertime stuff out now, and there are a ton of scents to choose from, but it’s not just the fragrances. A gyertyák maguk is kiváló minőségűek.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Hosszú ideig tartanak (35-45 óra), és egyenletesen és következetesen égnek. Az illatanyagok is kitöltik a házat, függetlenül attól, hogy hol vannak. Like, I can be burning sweater weather in my office upstairs, and the scent will carry down the hall, down the stairs, and into the living room.

A kedvenceim a gyertyák, amelyek három Wicks-t tartalmaznak az üvegben, mert meglepően előnyös fedéllel is jöttek, ezért ne dobja el! Először is segít a por és a macska haját a gyertyából, de az oltókészülékként is működik. Mindössze annyit teszel, hogy visszaállítsa a fedelet a gyertya tetejére, miközben ég, és a lángok kimegyek, ami jobb módszer, mint az El Hub technikája egyszer, amikor felrobbantotta az egyik gyertyát és az olvadt viaszot a hely.

Ha egy fiúval élsz, kérjük, rámutasson rájuk; otherwise, they may just end up using brute lung force, which could result in wax splattering all over your living room coffee table (I’m talking to you, El Hub).

A pulóver időjárása a kedvencek kedvencei, akiket megpróbáltam, de én is befejeztem az üdvözlő őszi fűszóló koszorú gyertyát ($ 22,50), amely sok utolsó hónapot töltött a nappali szobám friss balsam gallyakkal, fahéjjal és földön szegfűszeg.

Olyan illatú, mint a karácsonyfák. Jó a házba való belépéshez.

Ezen a héten korábban elkezdtem égetni a fagyos áfonyát ($ 22,50), fehér áfonyával, lédús őszibarackgal és érett málna jegyzetekkel, a konyhámban.

Szeretem! Sokkal több torta, mint édes, amit szeretek, úgy gondolom, hogy nem vagyok igazán édes illatú illatú gyertyák.

HIRDETÉS

Hogyan érzi magát az illatos gyertyákról? Ön a Bath & Body Works rajongója? Nem lehet az egyetlen, aki rabja!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.