July 19, 2024
Uncategorized

Mwah! Csókok a Mac Snow Ball Collection rúzsok

Mac Snow Ball rúzsok a balról: meleg jég, csillogó, nyaralás összetörni, Shimmer & Spice, Rouge en Snow and Elle Belle ($ 17.50)
Ó, ’90-es verziók. Itt ülök, hogy érzem őket, hogy mossák át engem – hullám után hullámzó hullám! — and I’m this close to grabbing the darkest plum lip liner I can find and outlining the edges of my lips, and then filling them in with one of the frosty lipsticks from the new MAC Snow ball collection, because there is frost galore.

Természetesen elhagynám az ajakbélésen túlértékelt …

HIRDETÉS

Tudom! SZÖRNYETEG VAGYOK. De ez az, amit visszatért a nap folyamán. A smink trendek őrültek, figurák!

Four of the six MAC Snow ball lipsticks, which are $17.50 each, are frosty, and they go all out. and no, you absolutely don’t have to do the dark liner/no blending thing, but if you wanna do legit late ’90s lips, that’s the way to go. Ne lődd le a hírnököt.

Meleg jég, csillogó, nyaralás összetörni, shimmer & spice, rouge en hó, Elle belle
Az ajkai pigmentációjának szintjétől függően a négy fagy nagyon megkülönböztető vagy nagyon hasonlít. Az ajkaim pigmentáltak, és nem látom, hogy a három világos rózsaszín fagy (meleg jég) közötti különbség nagy része (meleg jég, csillogó és ünnepi összetörés). Úgy gondolom, hogy a fagyok leginkább megkülönböztetője a Shimmer & Spice, amely csillogó bronzos rózsa és a csokor legmélyebb színe.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A másik napot viseltem, és szerettem, hogy láttam a sokszínű csillogó biteket a fényben (ne aggódj, a csillogó finomságát, így dráganak tűnik). Azt is tetszett, hogy a fagy kivitele nem hangsúlyozta az ajkakat, bár az ajkam a nap végéig elég szomjas érezte magát. They didn’t quite hit flake status, which was good, but I absolutely felt the need to smear a thick layer of urban Decay Lip love all over them after I removed all of my makeup.

RENDBEN! Két nem fagyos rúzs árnyalat van a hógolyóban, és mindketten vörösek. Rouge en hó egy fényes, ünnepi matt alma piros, ami elég semlegesnek tűnik, mert nem ferde túl meleg vagy hűvös. Olyan, mint az ideális Smack Dab a közepén a meleg narancssárga-vörös Mac veszélyes és csodálatos kék Ruby Woo. Sima, és nem fogja elkapni a pelyhemet, és a pigment nem játszik körül.

Meleg jég, csillogó, nyaralás összetörni, shimmer & spice, rouge en hó, Elle belle

The deeper brownish red, Elle Belle, is from the Amplified family, which is MAC’s turned-up line of pigmented creamy lipsticks. Szereti mozogni, tehát ha dörzsöli az ajkát, mint én, akkor tartsa a sötét piros bélés a közelben. Úgy tennék, hogy valami olyan, mint Burgundy Dionysus az új ajak-feszültség ajak ceruza gyűjteményéből vagy mély barnás vörös Mac mahagóniból.

El kell ismernem, hogy mélyen szerelmes vagyok a csomagoláshoz, és ez az egyik fő oka, hogy ezeket szeretném szállítani!

Olyan szép!

HIRDETÉS

A Mac Snow Ball Collection a számlálókon és az interneten van, és ez november 30-ig lesz.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.