July 19, 2024
Uncategorized

The MAC Robert Lee Morris Mattene Lipsticks

Lips: MAC Robert Morris Mattene Lipstick in Persimmon
Lehet, hogy gyorsan leveszi a vödör Lychees-t vagy egy vödör persimmonsot, amelyek az összes öt legjobb fave gyümölcsöm.

Kinek van egy ilyen listája? Úgy látszik, én.

HIRDETÉS

Görögdinnye

Licsi

Datolyaszilva

Honeycisp alma

Eper

Bam.

Van egy Lychee, valamint egy datolyaszilva a Mac Robert Lee Morris Gyűjteményben, azonban nem a gyümölcscsaládban vannak! They’re Mattene Lipsticks, as well as there are six in the restricted edition launch, which you’ll only be able to get with December 14th, so if you see something you like, FYI, time is of the essence.

Robert Lee Morris egy megkülönböztető divat ékszertervező, valamint a gyűjteményben (hasonlóan blushes, foglalkozik a porokkal, valamint a kefékkel) korlátozott kiadású csomagolással rendelkezik, amely úgy néz ki, mint a középkori számomra … mint a Thrones Red Wedding Event Estem .

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

The Mattene Lipsticks show up in LE collections every when in a while, as well as I can’t figure out why MAC just doesn’t make them long-term already, since man, I like the formula!

Ezek a pigmentált, könnyű, félig matt rúzsok vékony golyóban kaphatók, valamint nem a fuss-of-the-malom hihetetlenül szárítják a lapos mattokat. Úgy érzik, mint egy egyenes krém, így kényelmesek, és nem szárítják ki az ajkát.

A Chanel Velvet képlet (amelyre szintén szeretem) rendkívül hasonló.

Mac Robert Lee Morris Matte rúzsok a balról: Lychee, datolyaszilva, sütőtök, ábra, Concorde szőlő és gránátalma
Licsi

Tök
Ábra
Concord szőlő
Gránátalma
Lychee, datolyaszilva, sütőtök, ábra, concorde szőlő, pometranate
Mac Robert Lee Morris Mattene rúzs, 25 dollár
Freehand-ed mindegyik színmintát, BTW. Nem volt szükségem egy bélésre vagy egy tiszta vagy bármire, sem a legvilágosabb színnel, gránátalma, amely útközben egy lenyűgöző piros, egy rendkívül kisebb kék bogyósvivővel.

Ez valóban felbukkan.

Négy órát tartanak, valamint szaguk, valamint ízűek, mint a vanília.

HIRDETÉS

Fogd meg az egyiket, miközben a Mac számlálókon és az interneten, mielőtt egy ideig mennek vissza Mac hideg tárolására. 25 dollárba kerülnek.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.